Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Γκολ που «καίνε» στη Δανία

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογή με απόδοση 1.81 περιλαμβάνει η σημερινή στήλη του Bats.

Προγνωστικά στοιχήματος: Άαρχους – Κοπεγχάγη

Με τα περισσότερα πρωταθλήματα να τελειώνουν ή να έχουν τελειώσει, και καθώς περιμένουμε τους ευρωπαϊκούς τελικούς, η προσοχή μας στρέφεται σε μικρότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης που συνεχίζονται μέχρι και το καλοκαίρι. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος από τη δανέζικη Superliga.

Στην έδρα της Άαρχους θα ψάξει την επιστροφή στις νίκες η Κοπεγχάγη, η οποία έπεσε από την κορυφή στην τρίτη θέση μετά την εντός έδρας ήττα με 2-1 από τη Μίντιλαντ. Με δύο αγωνιστικές να απομένουν, τα «λιοντάρια» πρέπει να κερδίσουν τα ματς που απέμειναν και να ελπίσουν σε τουλάχιστον μία γκέλα από Μίντιλαντ και Μπρόντμπι για να κατακτήσουν τον τίτλο. Το επιθετικό ποδόσφαιρο της Κοπεγχάγης σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η Άαρχους είναι αδιάφορη και θα παίξει χωρίς άγχη και περιορισμούς, είναι παράγοντες που μας υπόσχονται ένα ματς με θέαμα και γκολ. Γι’ αυτό θα πάμε με το over 2,5 στο 1.81 της Betsson.

Νέα τριπλή προσφορά γνωριμίας* αποκλειστικά για εσένα

Μονό
20:00

Άαρχους – Κοπεγχάγη

Over 2,5

1.81
BET: 35 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending