Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δεν σταματιέται αυτό το τρένο

Έξι επιλογές από τον μεγάλο τελικό του Europa League έχει ξεχωρίσει για σήμερα ο Bats.

Προγνωστικά στοιχήματος: Αταλάντα – Λεβερκούζεν

Σε μια μέρα όπως η σημερινή, τίποτα άλλο δε θα μπορούσε να μας απασχολήσει για τα προγνωστικά στοιχήματος από την σπουδαία αναμέτρηση της Αταλάντα με τη Λεβερκούζεν. Ο πρώτος από τους τρεις ευρωπαϊκούς τελικούς της σεζόν (με τον τελικό του Conference League στις 29/5 και του Champions League στη 1/6), περιλαμβάνει δύο δυνατές και πολύ ενδιαφέρουσες ομάδες. Η Αταλάντα πέταξε εκτός το φαβορί της διοργάνωσης, Λίβερπουλ, και διέλυσε τη Μαρσέιγ με συνολικό σκορ 4-1 για να φτάσει στον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό της ιστορίας της.

Από την άλλη, η Λεβερκούζεν είναι… η Λεβερκούζεν. Μάλλον δε χρειάζεται συστάσεις η ομάδα που είναι δύο ματς μακριά από ένα αήττητο τρεμπλ. Πολύ σημαντικό για τις «ασπιρίνες» το γεγονός ότι έχουν βρει ξανά τον καλό τους εαυτό στο τέλος της σεζόν, ενώ απέναντί τους θα βρουν μια ομάδα που αφενός κουβαλάει την απογοήτευση του χαμένου κυπέλλου μια εβδομάδα πριν, αφετέρου μετρά μόλις ένα τρόπαιο (το κύπελλο Ιταλίας πριν 61 χρόνια) στην ιστορία της. Είναι από τις περιπτώσεις που αξίζει η στήριξη στο φαβορί, με την combo επιλογή 2 & over 1,5 να πληρώνει 2.30 στη Novibet.

Προγνωστικά στοιχήματος: Ειδικά που «πατούν» στη λογική

Πάμε τώρα και στις ειδικές επιλογές της αναμέτρησης. Ξεκινάμε με τις 16+ τελικές προσπάθειες της Λεβερκούζεν στο 2.10 της Fonbet. Η ομάδα του Αλόνσο καταγράφει 19,3 σουτ ανά ματς στη διοργάνωση, ένα νούμερα που βέβαια έχει επηρεαστεί από τα παιχνίδια των ομίλων κόντρα σε αδύναμες αντιπάλους. Η Αταλάντα είναι σίγουρα μια πιο δυνατή ομάδα από όσες έχει βρει απέναντί της η Λεβερκούζεν, οπότε πάμε με το πιο safe όριο των 16 προσπαθειών. Συνεχίζοντας με βάση τα πεπραγμένα των Γερμανών, θα πάρουμε το γκολ μετά το 73’ στο 1.88 της Stoiximan. Τέλος, θα επιλέξουμε το να σκοράρει κάποιος παίκτης που ήρθε από τον πάγκο στο 2.40 της Novibet. Και οι δύο ομάδες διαθέτουν μεγάλη ποιότητα στην επίθεση με παίκτες που δεν πρόκειται να αγωνιστούν βασικοί. Η Αταλάντα θα χρησιμοποιήσει δύο από τους Σκαμάκα, Ντε Κετελέρε, Λούκμαν, Τουρέ και Μίραντσουκ, ενώ κι η Λεβερκούζεν θα αφήσει στον πάγκο έναν εκ των Σικ και Μπόνιφεϊς και έναν εκ των Αντλί, Χόφμαν και Τέλα.

Αυτοί θα κάνουν τη διαφορά

Κλείνουμε και με μερικά ειδικά παικτών. Πρώτον, η over 0,5 προσπάθεια στην εστία από τους Σκαμάκα και Βιρτζ πληρώνει 2.25 στη Novibet. Ο πρώτος είναι η κύρια πηγή κινδύνου για τις ομάδες που αντιμετωπίζουν την Αταλάντα με 18 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ ο δεύτερος είναι η κινητήρια δύναμη της επιθετικής λειτουργίας της Λεβερκούζεν, όντας παράλληλα ο μοναδικός από τους τρεις της επίθεσης με στάνταρ παρουσία στη βασική εντεκάδα. Τέλος, θα πάμε με μια πιο ρισκαδόρικο σημείο, επιλέγοντας το over 1,5 σουτ του Τσάκα στο 3.25 της Bet365. Ο Ελβετός διαθέτει ένα «φαρμακερό» αριστερό και όταν βρίσκει χώρο δε φοβάται να το δοκιμάσει. Σε ένα ματς τέτοιας σημασίας, κι ειδικά αν το απαιτήσουν οι συνθήκες, δεν αποκλείεται να προσπαθήσει να βγει μπροστά για την ομάδα του.

Νέα τριπλή προσφορά γνωριμίας* αποκλειστικά για εσένα

Περισσότερα

Click to comment

Trending