Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά: Ώρα τελικού στο Δουβλίνο

προγνωστικά

Ειδική επιλογή με απόδοση 2.35 έχει ξεχωρίσει από τον τελικό του Europa League o Γιώργος Κούτρας.

Προγνωστικά: Αταλάντα – Λεβερκούζεν

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες του koubanezos.gr . Σήμερα θα μεταφερθούμε στο Δουβλίνο για τον τελικό του Europa League ανάμεσα στην Ατάλαντα και την Μπάγερ Λεβερκούζεν. Πάμε λοιπόν στα προγνωστικά μας.

Οι Ιταλοί είναι έτοιμοι για το μεγαλύτερο παιχνίδι στην ιστορία τους, καθώς είναι η 1η φορά που καταφέρνουν να δώσουν το παρών στον τελικό μια ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Το Σάββατο, μετά το διπλό απέναντι στη Λέτσε με 0-2, εξασφάλισαν την 5η θέση στο πρωτάθλημα που τους δίνει το πολυπόθητο ευρωπαϊκό εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League. Ικανότατη ομάδα η Αταλάντα που δεν πρέπει να υποτιμηθεί από κανέναν. Είναι ομάδα που αρέσκεται στις αντεπιθέσεις, με τους Koopmeiners, De Ketelaere, Lookman και Scammaca να πετάνε «φωτιές».

Από την άλλη, η Μπάγερ Λεβερκούζεν πραγματοποιεί μια εξαιρετική χρονιά. Ο Τσάμπι Αλόνσο κατάφερε να δημιουργήσει μια ομάδα που να παραμένει αήττητη μετά από 51 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα και έγινε η 1η ομάδα που το πετυχαίνει στην ιστορία της Bundesliga. Είχε την 2η καλύτερη επίθεση με 89 γκολ και την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, δεχόμενη μόνο 24 γκολ σε 34 αγώνες. Κυνηγάει το treble, καθώς πέρα από τον τελικό του Champions League, βρίσκεται και στον τελικό του κυπέλλου, όπου θα αναμετρηθεί με την Καϊζερσλάουτερν.

Πιστεύω θα δούμε έναν συναρπαστικό τελικό ανάμεσα σε δύο εξαιρετικές ομάδες, οι οποίες δημιουργούν πολλές φάσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η Λεβερκούζεν φιλοδοξεί να κατακτήσει τον δεύτερο τίτλο στη σεζόν μετά από αυτόν του πρωταθλήματος, ενώ η Αταλάντα τον πρώτο Ευρωπαϊκό της. Η επιλογή μου λοιπόν είναι, over 0,5 προσπάθειες στην εστία Τζιανλούκα Σκαμάκα και over 0,5 προσπάθειες στην εστία Βίκτορ Μπόνιφεϊς σε απόδοση 2.35.

Καλή επιτυχία!

Δες επιπλέον προτάσεις του Γιώργου Κούτρα με ένα κλικ

Combo
22:00

Αταλάντα – Λεβερκούζεν

Σκαμάκα over 0,5 προσπάθεια στην εστία & Μπόνιφεϊς over 0,5 προσπάθεια στην εστία

2.35
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending