Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ποιος θα «ράψει» το επόμενο;

προγνωστικά Euroleague

Προγνωστικά Euroleague από τον Λάμπρο Μακράκη και από τους δύο ημιτελικούς του Final 4. Έξτρα μακροχρόνιο στο 2.40.

Προγνωστικά Euroleague

Χαιρετώ την παρέα του koubanezos.gr. Μετά τις δύο σερί επιτυχημένες τενιστικές στήλες, σήμερα θα ασχοληθούμε με το μεγάλο γεγονός του τριημέρου και αυτό είναι το Final 4 της Euroleague. Πάμε να δούμε προγνωστικά Euroleague και από τα δύο παιχνίδια των ημιτελικών.

Ξεκίνημα με τον πρώτο ημιτελικό του Παναθηναϊκού με την Φενέρμπαχτσε. Από μία νίκη η κάθε ομάδα στην έδρα της στην regular season. Φαβορί οι «πράσινοι» αλλά και η Φενέρ με την Μονακό έδειξε πόσο καλή ομάδα είναι. Περιμένω δυναμικό παιχνίδι που θα κριθεί στο τέλος. Θα πάρω ένα χάντικαπ 8,5 πόντων και για τις δύο ομάδες στο 1.75.

Στον δεύτερο ημιτελικό έχουμε «remake» του περσινού τελικού με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Δύο νίκες για τη «βασίλισσα» στην regular season. Δίκαιο φαβορί οι Μαδριλένοι μέσα στο παρκέ, όμως έξω από αυτό, το πλεονέκτημα το έχει ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Μπαρτζώκα θα παλέψει στα ίσια το παιχνίδι. Θα αγοράσω χάντικαπ 8,5 πόντων υπέρ των Πειραιωτών, μαζί με 4 πόντους από τον αρχηγό του Ολυμπιακού Κώστα Παπανικολάου. Έχει κάνει εξαιρετικά ματς με την Ρεάλ μέχρι στιγμής και αναμένεται να βγει μπροστά. Και οι δύο επιλογές μας φτιάχνουν μία δυάδα στο 3.11.

Επιπλέον, βρίσκουμε σε εξαιρετική απόδοση την διπλή ευκαιρία κατάκτησης του τροπαίου από τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό. Θα προστεθεί και αυτό στα προγνωστικά Euroleague σε απόδοση 2.40.

Νέα τριπλή προσφορά γνωριμίας* αποκλειστικά για εσένα

Δυάδα απόδοσης 3.11
19:00

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε

1 (+8,5) & 2 (+8,5)

1.75
22:00

Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός

2 (+8,5) & Παπανικολάου 4+ πόντοι

1.78
BET: 20 units
Μακροχόνιο Euroleague

Νικητής – Διπλή ευκαιρία

Ολυμιακός ή Παναθηναϊκός

2.40
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending