Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Προχωρά στον σχεδιασμό

Καθησυχαστικός ο Αχιλλέας Μπέος σε τηλεοπτική του συνέντευξη

Μάλλον η έκκληση της Λέσχης Φίλων Βόλου για παραμονή του Αχιλλέα Μπέου στα πράγματα της ΠΑΕ Βόλος, έπιασε τόπο!

Αυτό γιατί ο ίδιος ο Αχιλλέας Μπέος σε σημερινή τηλεοπτική παρουσία στην τηλεόραση του ΑΣΤΡΑ, ήταν ξεκάθαρος πως η ομάδα δεν γίνεται και δεν πρέπει να διαλυθεί…

“Ο Βόλος έχει 350 παιδιά στις ακαδημίες, υπάρχουν εργαζόμενοι, δεν μπορεί να διαλυθεί η ομάδα που αποτελεί μία από τις πλέον υγιής στον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου…” τόνισε ο Δήμαρχος της πόλης μας, που πάντως για μία ακόμα φορά εξέφρασε την επιθυμία του, να απεμπλακεί από τον χώρο του ποδοσφαίρου.

“Εμμένω στην απόφασή μου να απεμπλακώ από το ποδόσφαιρο.  Όμως αν δεν βρεθεί κάποιος σωστός επιχειρηματίας – επενδυτής να αναλάβει την ομάδα, εγώ δεν μπορώ να την διαλύσω και θα την τρέξω, μαζί με τους συνεργάτες μου.

Θα περιμένω ως το τέλος Μαΐου μήπως βρεθεί κάποιος και την αναλάβει.

Τονίζω ότι τα κριτήρια δεν είναι οικονομικά, δεν έχω καμία οικονομική αξίωση δηλαδή, απλά πρέπει αυτός που θα έρθει να διασφαλίσει το μέλλον της ομάδας του Βόλου, που είναι μέσα στις 5-6 υγιής ομάδες της χώρας…

Δεν χρωστά πουθενά, δεν υπάρχει καμία προσφυγή σε βάρος της όλα αυτά τα χρόνια, πατάς ένα κουμπί και παίρνεις φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα!

Σε κάθε περίπτωση, αν δεν βρεθεί κάποιος σ΄ αυτό το διάστημα που έθεσα, θα ξεκινήσει ο προγραμματισμός, γιατί η ομάδα πρέπει να προχωρήσει και στο μέλλον θα δούμε αν υπάρξει κάποιος επενδυτής.

Ο Βόλος δεν διαλύεται και θα προχωρήσει με τους ανθρώπους της διοίκησης και με μένα να επιβλέπω την κατάσταση…” ήταν τα λόγια του Αχιλλέα Μπέου που έδωσαν μια για πάντα ΤΕΛΟΣ στην “διάλυση” μιας ομάδας που πάλεψε για να παίζει και τη νέα σεζόν στην μεγάλη κατηγορία του ποδοσφαίρου μας.

Και τα κατάφερε παρά τα εμπόδια που μπήκαν μπροστά της, εντός και εκτός γηπέδων!

Trending