Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πρεμιέρα στο Παρίσι μέχρι 2.10

προγνωστικά τένις

Πρεμιέρα στο Roland Garros και προγνωστικά τένις από τον Λάμπρο Μακράκη με μια δυάδα αλλά και μονή επιλογή.

Προγνωστικά τένις: Δεν θα ξεμπερδέψουν εύκολα

Καλημερίζω την στοιχηματική παρέα του koubanezos.gr. Το γεγονός της ημέρας είναι αναμφίβολα ο τελικός του Παναθηναϊκού στην Euroleague, αλλά μην ξεχνάμε πως έχουμε και πρεμιέρα στο γαλλικό Open του τένις, το Roland Garros. Εμείς σε αυτή την στήλη θα ασχοληθούμε με προγνωστικά τένις.

Θα αρχίσουμε με το παιχνίδι του Γάλλου Ουγκό Ουμπέρ (Νο17) και Ιταλού του Λορέντζο Σονέγκο (Νο50). Να θυμίσω, ότι τα παιχνίδια εδώ κρίνονται στα τρία νικηφόρα σετ. Ένα παιχνίδι με δύο παίκτες που δεν βρίσκονται και στην καλύτερη κατάσταση. Για τον Ουμπέρ το χώμα έτσι κι αλλιώς είναι η χειρότερή του επιφάνεια. Στα μεταξύ τους παιχνίδια οι νίκες είναι 3-2 υπέρ του Γάλλου, αλλά στο χώμα υπερτερεί ο Σονέγκο. Πολύ δύσκολα θα κριθεί στα τρία σετ το παιχνίδι και θα πάρω τα over 33,5 games στο 1.40 της Stoximan.

Το επόμενο παιχνίδι στα προγνωστικά τένις θα γίνει δυάδα με το από πάνω. Ο Χιλιανός Νίκολας Τζάρι (Νο16) αντιμετωπίζει τον Γάλλο Κορεντέν Μουτέ (Νο79). Ο Τζάρι δεν πατούσε καλά στη χωμάτινη σεζόν, αλλά κατάφερε και το «γύρισε» φτάνοντας μέχρι τον τελικό στη Ρώμη την προηγούμενη εβδομάδα. Έχουμε να κάνουμε με δύο παίκτες που τους αρέσει το χώμα. Στα μεταξύ τους προηγείται ο Χιλιανός, αλλά ο Μουτέ κέρδισε το πιο πρόσφατο μεταξύ τους παιχνίδι πριν περίπου τρεις μήνες. Ο Γάλλος είναι απρόβλεπτος παίκτης, αλλά μπορεί να κάνει ζημιές. Και εδώ θεωρώ πως δύσκολα θα δούμε νικητή στα τρία σετ. Θα πάρω τα over 33,5 games στο 1.50 στη Stoiximan.

Περνάει ο Ταμπίλο

Θα κλείσουμε με το παιχνίδι του Χιλιανού Αλεχάντρο Ταμπίλο (Νο25) με τον Βέλγο Ζιζού Μπεργκς (Νο102). Ο Ταμπίλο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και μας πλήρωσε και στις δύο πιο πρόσφατες στήλες με τένις. Ο Βέλγος μπήκε από τα προκριματικά στο κυρίως ταμπλό, είναι ένας παίκτης με προοπτικές αλλά έχει θέματα φυσικής κατάστασης. Ίσως, προβληματίσει τον Ταμπίλο, αλλά δεν νομίζω πώς μπορεί να του πάρει πάνω από ένα σετ. Θα αγοράσω την νίκη του Χιλιανού μαζί με under 41,5 games στο 2.00 της Stoiximan.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Δυάδα απόδοσης 2.10
12:00

Ουμπέρ – Σονέγκο

Over 33,5 games

1.40
17:00

Τζάρι – Μουτέ

Over 33,5 games

1.50
BET: 40 units
Combo
15:30

Ταμπίλο – Μπεργκς

1 & under 41,5 games

2.00
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending