Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Η επόμενη μέρα

Με δεδομένη την παρουσία του Αχιλλέα Μπέου στα διοικητικά της ΠΑΕ

Η επόμενη μέρα είναι πλέον το ζητούμενο στους κυανέρυθρους της πόλης μας, που περιμένουν το τελικό σύνθημα του Αχιλλέα Μπέου για την “έναρξη των εργασιών” εν΄ όψη της νέας σεζόν.

Με δεδομένη την παρουσία στα διοικητικά της ΠΑΕ του ηγέτη της λοιπόν, ο σχεδιασμός – λογικά – δεν θα έχει καμία σχέση με το περσινό “δράμα” που είχε την γνωστή ευτυχής κατάληξη.

Ο νέος προπονητής είναι το πρώτο θέμα που θα απασχολήσει τον Βόλο, που πρέπει να εμπιστευθεί την ομάδα σε ένα πρόσωπο που θα μπορέσει να τον “χτίσει” σχεδόν από την αρχή!

Αν εξαιρέσουμε την θέση “1” που εκεί υπάρχει υπεροπλία με Κόβακς, Παπαδόπουλο και Σιαμπάνη, όλες οι άλλες θέσεις χρειάζονται προσθήκες και μάλιστα σε κάποιες από αυτές, γενναίες.

Δεξιά με την αποχώρηση του Άλχο υπάρχει μόνο ο Τάχατος εκεί, από την στιγμή που το συμβόλαιο του Μύγα ολοκληρώνεται (30/6) με τον Βόλο να θέλει να τον ανανεώσει.

Αριστερά ο Λούνα παρουσιάζει τάσεις φυγής, με το συμβόλαιό του να εκπνέει  μάλιστα στις 30/6.

Μία θέση που θέλει ενίσχυση έτσι κι αλλιώς όμως, αφού ο Κίτσος που είναι δανεικός (δύο χρόνια) από τον Ολυμπιακό δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα και ίσως ο Βόλος να ψάξει για δύο μπακ.

Στο κέντρο της άμυνας υπάρχει στην ουσία μόνο ο Ασλανίδης, αφού ο Σιέλης δεν είναι σίγουρο ότι θα μείνει και μετά τις 30 Ιουνίου που ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του, ενώ είναι άγνωστο τι θα κάνει ο Ολυμπιακός με τον Καλογερόπουλο, του οποίου ο δανεισμός ολοκληρώθηκε και οι ερυθρόλευκοι έχουν τον πρώτο λόγο όσον αφορά το μέλλον του νεαρού ταλαντούχου και βασικού φέτος κεντρικού αμυντικού του Βόλου, που είναι λογικό να θέλει την ανανέωση του δανεισμού του.

Ξεχάσαμε τον Δανό Λούκα Ράσιτς, που όμως ήταν “ξεχασμένος” και από τους προπονητές του στην ομάδα και δύσκολα θα βρει θέση στο νέο ρόστερ του Βόλου.

Γκλάβτσιτς, Τσοκάνης, Ντε Καμπς θεωρούνται από τους στυλοβάτες της μεσαίας γραμμής, ενώ δύσκολα θα συνεχίσει ο Μπερτόγλιο που ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του και μάλλον στον Βόλο δεν θα προχωρήσουν στην ανανέωσή του.

Από εκεί και πέρα ο Βόλος καίγεται για την ανανέωση του συμβολαίου του Γκαρσία, που είναι γκολτζής και αποτελεί μία ποιοτική λύση.

Κόμπα και Μωραΐτης λογικά θα τους δούμε και πάλι με τα κυανέρυθρα, κάτι που θεωρήται απίθανο να συμβεί με τους Ποπέσκου και Ολιβέρα.

Τέλος υπάρχει και η περίπτωση του Ασεχνούν που ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του από την Βέιλε της Δανίας και στον Βόλο τον θέλουν δικό τους.

Κάπως έτσι έχουν τα δεδομένα στο κυανέρυθρο στρατόπεδο, που υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα.

 

 

 

 

 

Trending