Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο πιο σημαντικό ματς της ιστορίας του με 4.10

προγνωστικά

Προγνωστικά στη σπουδαία αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στη Φιορεντίνα έχει σήμερα, Τετάρτη, ο Fotaras14!

Προγνωστικά Ολυμπιακός – Φιορεντίνα

Ο μεγάλος τελικός του UEFA Conference League ξεκινά σήμερα στις 22:00 στο γήπεδο της ΑΕΚ! Ο Ολυμπιακός, τυπικά γηπεδούχος, υποδέχεται τη Φιορεντίνα στο σημαντικότερο γεγονός των τελευταίων ημερών! Όλα τα βλέμματα στραμμένα λοιπόν σε μια τεράστια μάχη μεταξύ δυο κορυφαίων ομάδων κι εμείς έχουμε προγνωστικά.

Αγωνιστικά τώρα, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση καθώς θα παίξει ένα μεγάλο τελικό μέσα στην Αθήνα, γεγονός που θα βοηθήσει αρκετά τους «ερυθρόλευκους» ώστε να παίξουν με ψυχή! Όσον αφορά στο τελευταίο παιχνίδι των παικτών του Μεντιλίμπαρ που έγινε στο «Απόστολος Νικολαΐδης», το 2-2 έφερε μια σημαντική θέση στα προκριματικά του Conference League της επόμενης σεζόν, διώχνοντας έτσι ένα μεγάλο άγχος από την ομάδα !

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η ομάδα από την Φλωρεντία έχει εξίσου ανεβασμένη την ψυχολογία της, καθώς και αυτή στη τελευταία αγωνιστική κόντρα στη Κάλιαρι σφράγισε τη θέση που οδηγεί Ευρώπη!

Συνοψίζοντας και με βάσει όλα τα παραπάνω, θα ποντάρουμε συνειδητά στην αγορά τερμάτων! Goal/goal & over 3,5 λοιπόν, σε απόδοση 4.10 από τη Stoiximan.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Combo
22:00

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα

Goal/goal & over 3,5

4.10
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending