Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά MLB: Χτυπάμε στη χαλάρωση

Χτυπάμε στη χαλάρωση

Προγνωστικά MLB: Συνέχει στα ταμεία θέλει να δώσει ο #Dogass με επιλογές που φτάνουν το 8.35

Προγνωστικά MLB: Φλέξεν και Βάρσο μας δείχνουν την πόρτα του ταμείου

Καλησπέρα σε όλους. Είμαστε σε καλή περίοδο μπειζμπολικά και εύχομαι το ίδιο να ισχύσει και σήμερα όπου, στα προγνωστικά μας θα πάμε διαφορετικές επιλογές.

Τα ξημερώματα οι Μπλου Τζέις έκαναν τη δουλειά και πήραν τη νίκη με 7-2. Σήμερα ο αγώνας είναι διαδικαστικού χαρακτήρα (όχι ότι θα χαλάσει τους Καναδούς ένα sweep). Μπροστά τους θα βρεθεί ο καλύτερος πίτσερ των Γουάιτ Σοξ ,Φλέξεν. Φέτος, μπορεί να μην έχει ξεκινήσει καλά, όμως δε δικαιολογείται το χαμηλό όριο των 3,5 strikeout. Το over το θεωρώ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ επιλογή και θα το βάλω στα προγνωστικά μου. Εννοείται, πως για άλλη μία φορά θα πάμε με τα over 1,5 στατιστικά του Βάρσο.

Συνεχίζουμε με την πρώτη από τις δύο σημερινές αναμετρήσεις των Τάιγκερς με τους Πάιρετς. Πίτσερ που δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη και ευκαιρία να ξεμπουκώσουν οι batter των ομάδων. Θα πάρω το over 7,5 run αγώνα.

Τέλος θα πάω με μία δυάδα ειδικών. Η αλήθεια είναι ότι βλέπω home run από τους δύο παίκτες. Εγώ θα πάω πιο σέιφ με τα RBI τους. Αναφέρομαι στον Μάρκους Σεμιέν και τον Λουίς Αρράεζ από τις αναμετρήσεις των Ρέιντζερς – Ντ”Μπακς και Πάδρες – Μάρλινς.

Νέα τριπλή προσφορά γνωριμίας* αποκλειστικά για εσένα

Μονό
19:40

Τάιγκερς – Πάιρετς

Over 7,5 run

2.25
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 8.35
21:35

Ρέιντζερς – Ντ”μπακς

Σεμιέν over 0,5 RBI

2.57
23:10

Πάδρες – Μάρλινς

Αράεζ over 0,5 RBI

3.25
BET: 10 units
Ειδικό
02:40

Γουάιτ Σοξ – Μπλου Τζέις

Βάρσο over 1,5 run,hit & RBI’s

1.83
BET: 15 units
Ειδικό
02:40

Γουάιτ Σοξ – Μπλου Τζέις

Φλέξεν over 3,5 strikeout

1.95
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending