Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα του μεγάλου τελικού του Champions League, στη γερμανο-ισπανική μονομαχία του «Γουέμπλεϊ».

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστικά από την αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Wembley» (90.000), Λονδίνο
  • Διαιτητής: Σλάβκο Βίντσιτς
  • Σε 14 παιχνίδια που έχουν βρεθεί οι δυο ομάδες αντιμέτωπες, η Ρεάλ Μαδρίτης μετράει έξι νίκες και η Ντόρτμουντ τέσσρις, με τα εναπομείναντα πέντε ματς να έχουν λήξει ισόπαλα, όπως και σε απολογισμό γκολ, η «Βασίλισσα» προηγείται 24-19.
  • Η Ντόρτμουντ μετράει στα τελευταία επτά παιχνίδια της, τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και δυο ήττες, με το over 2,5 να έχει επιβεβαιωθεί τις τέσσερις φορές στα επτά ματς.
  • Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι αήττητη εδώ και 25 αναμετρήσεις, στις οποίες πανηγύρισε 17 φορές τη νίκη. Έχει επιβεβαιωθεί έξι φορές στους τελευταίους επτά αγώνες το over 2,5.

Ρεπορτάζ Ντόρτμουντ

Μετά από μία εξαιρετική σεζόν στο Champions League, η Ντόρτμουντ μετράει στη διοργάνωση φέτος οκτώ νίκες, τρεις ισοπαλίες και μόλις μία ήττα, μετρώντας 17 γκολ στο ενεργητικό της και 9 στο παθητικό της αντίστοιχα. Στα ημιτελικά, ξεπέρασε με δυο νίκες το εμπόδιο της Παρί Σεν Ζερμέν, δείχνοντας πόσο θέλει να φτάσει στη δεύτερη κατάκτηση της ιστορίας της μετά από αυτή του 1997. Στην Bundesliga φέτος δεν κατάφερε να ανακάμψει μετά από μία κακή περίοδο στην αρχή της σεζόν, όμως τερμάτισε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Στο τελευταίο τους ματς για το πρωτάθλημα της Γερμανίας, οι Βεστφαλοί επιβλήθηκαν άνετα με το εμφατικό 4-0 επί της Ντάρμσταντ.

Stat attack: Μόλις μία φορά στα τελευταία πέντε ματς ανεξαρτήτως διοργάνωση επιβεβαιώθηκε το goal/goal.

Απουσίες: Eκτός μάχης έμειναν οι Ραμί Μπενσεμπαΐνι και Ζιλιέν Ντουρανβίλ, ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Αλέ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κόμπελ, – Ράιερσον, Σλότενμπεργκ, Χούμελς, Μάατσεν, – Ζάμπιτσερ, Τσαν, – Σάντσο, Μπραντ, Αντεγέμι, – Φίλκρουγκ.

Ρεπορτάζ Ρεάλ Μαδρίτης

Η πολυνίκης του θεσμού με 14 τρόπαια, Ρεάλ Μαδρίτης μπαίνει στη «μάχη» του τελικού για ακόμη μια φορά και φαινομενικά ως φαβορί. Αν και… άργησε να φορτσάρει στο φετινό Champions League, η «Βασίλισσα» μέχρι στιγμής είναι αήττητη στη φετινή διοργάνωση, έχοντας σκοράρει 26 τέρματα και έχοντας παράλληλα στο παθητικό της άλλα 15. Στα ημιτελικά, βρέθηκε με… την πλάτη στον τοίχο, καθώς μετά από την ισοπαλία στο πρώτο ματς με την Μπάγερν Μονάχου, στη ρεβάνς βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως με πρωταγωνιστή τον Χουσελού, πήρε το εισιτήριο για τον τελικό. Οι «μερέγχες» έχουν ανεβασμένη ψυχολογία μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Ισπανίας και μάλιστα με σχετική άνεση και θέλουν να κλείσουν ακόμη μια χρονιά με το πιο… βαρύτιμο τρόπαιο.

Stat attack: Το goal/goal έχει επιβεβαιωθεί εννιά φορές από τα συνολικά 12 ματς της φέτος στο Champions League.

Απουσίες: Ο Κάρλο Αντσελότι δεν υπολογίζει στους Αλάμπα και Τσουαμενί, ενώ αμφίβολος θεωρείται και ο τερματοφύλακας Λούνιν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κουρτουά, – Καρβαχάλ, Νάτσο, Ρούντιγκερ, Μεντί, – Βαλβέρδε, Καμαβινγκά, Κρόος, – Μπέιλγχαμ, – Βινίσιους Τζ., Ροντρίγκο.

Ντόρτμουντ - Ρεάλ Μαδρίτης: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστικά

Τα ψέματα τελείωσαν. Ρεάλ Μαδρίτης και Μπορούσια Ντόρτμουντ θα παλέψουν στο Λονδίνο για την κούπα και εμείς θα πάμε με την εικόνα τους στα τελευταία παιχνίδια. Μπορεί να είναι τελικός και οι άμυνες να είναι αναμενόμενα πιο… σφιχτές, όμως εφόσον μπει το πρώτο τέρμα και οι δυο είναι ικανές για άμεση απάντηση. Έτσι εμείς καταλήγουμε στην επιλογή να σκοράρουν και οι δυο ομάδες σε οποιοδήποτε ημίχρονο σε απόδοση 1.98 στο Pamestoixima.gr.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση!

Περισσότερα

Click to comment

Trending