Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Άρης – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά & Ανάλυση

Άρης – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα στη δεύτερη αναμέτρηση των δύο ομάδων για την ημιτελική φάση των πλέι-οφ.

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Άρης – Παναθηναϊκός προγνωστικά, στην αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • Γήπεδο: Αλεξάνδρειο (5.138)
  • Διαιτητές: Πιτσίλκας-Αγραφιώτης-Μηλαπίδης
  • Προϊστορία: Στα τελευταία δέκα ματς με γηπεδούχο τον Άρη, ο Παναθηναϊκός έχει κερδίσει οκτώ φορές.

Ρεπορτάζ Άρη

Δεν κατάφερε να χαλάσει τη γιορτή του Παναθηναϊκού. Μπήκε μουδιασμένα στο παιχνίδι, αλλά στο δεύτερο και στο τρίτο δεκάλεπτο απέδειξε πως μπορεί να γίνει ανταγωνιστικός. Βέβαια, στο τέλος ξέμεινε από λύσεις και είδε τον Παναθηναϊκό να παίρνει μια άνετη νίκη. Πολύ καλή εμφάνιση από τον Ντε Σόουζα με 15 πόντους.

Stat attack: Μετράει έξι νίκες στα τελευταία δέκα εντός. 

Απουσίες: Εκτός θα είναι και πάλι ο Χάρελ, ενώ αμφίβολος είναι ο Σανόγκο.

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκού

Σε μια ακόμα μεγάλη βραδιά, την Παρασκευή διοργάνωσε μια γιορτή για την κατάκτηση της Euroleague. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Αταμάν έκανε ροτέισον, έδωσε αρκετό χρόνο στον Μπαλτσερόφσκι και πήρε μια άνετη νίκη, αν και είδε την ομάδα του να έχει σκαμπανεβάσματα. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Ναν με 16 πόντους.

Stat attack: Σκόραρε τουλάχιστον 79 πόντους στα τελευταία δέκα εκτός έδρας ματς.

Απουσίες: Πιθανότατα θα μείνει εκτός εξάδας ξένων ο Χουάντσο για προληπτικούς λόγους.

Άρης - Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Άρης – Παναθηναϊκός προγνωστικά

Στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς, ο Άρης θα προσπαθήσει να δυσκολέψει τον Παναθηναϊκό. Το μομέντουμ των πρωταθλητών Ευρώπης, σε συνδυασμό με τη διαφορά ποιότητας και το βάθος στον πάγκο, αλλά και τις απουσίες των γηπεδούχων δείχνουν διπλό. Δε θα μπλέξουμε με χάντικαπ. Αντίθετα, η πιθανή απουσία του Σανόγκο μειώνει την πίεση στο «5», οπότε το under στους πόντους του Λεσόρ έχει μεγάλη αξία. Ο Γάλλος έχει επιβαρυνθεί πολύ και ενόψει τελικών, ο Αταμάν θα στηριχτεί στους Μπαλτσερόφκσι και Αντετοκούνμπο.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση!

Περισσότερα

Click to comment

Trending