Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

«Βόρεια» γκολ και combo έως 2.40

Στη Νορβηγία ταξιδεύει για σήμερα ο Bats με τέσσερις επιλογές σε αποδόσεις που κυμαίνονται από το 1.83 ως το 2.40.

Προγνωστικά στοιχήματος: Μόλντε – Βίκινγκ

Τα μεγάλα πρωταθλήματα κι οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις έφτασαν στο τέλος τους, με το Euro να θέλει δύο εβδομάδες ακόμα για να ξεκινήσει. Επομένως, στήριγμά μας για τα προγνωστικά στοιχήματος αυτού του διαστήματος θα είναι η Σκανδιναβία, και κατά κύριο λόγο η νορβηγική Eliteserien. Ξεκινάμε με τη δυνατή μονομαχία της Μόλντε με τη Βίκινγκ, η οποία ξεχωρίζει στην αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τέταρτη θέση με 20 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι πέμπτοι στο -2, έχοντας όμως παίξει ένα ματς λιγότερο. Πάντοτε η Μόλντε παίζει σε υψηλό τέμπο με αποτέλεσμα τα παιχνίδια της να είναι γεμάτα γκολ. Κι η Βίκινγκ είναι καλή επιθετικά, μοιάζοντας ικανή να προσαρμοστεί σε ένα τέτοιο στυλ παιχνιδιού. Άλλωστε, στα τελευταία επτά ματς ανάμεσά τους επιβεβαιώθηκε το over 3,5, με έξι από αυτά τα έχουν τουλάχιστον πέντε τέρματα. Αυτή θα είναι η επιλογή μας από το παιχνίδι, η οποία διπλασιάζει στη Fonbet.

Προγνωστικά στοιχήματος στο Κρίστιανσουντ – Σάρπσμποργκ

Να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις θέλουν Κρίστιανσουντ και Σάρπσμποργκ, οι οποίες αναμετρώνται σήμερα. Αμφότερες με δέκα βαθμούς, με τη γηπεδούχο να έχει παίξει έντεκα ματς και τη φιλοξενούμενη δέκα. Δεν έχουν θέμα στο να παραβιάζουν τις αντίπαλες εστίες, καθώς η άμυνα είναι που τις έχει πληγώσει και ιδιαίτερα την Σάρπσμποργκ που έχει δεχτεί τα περισσότερα γκολ μέχρι στιγμής. Πρέπει να ρισκάρουν και να παίξουν για τη νίκη αν θέλουν να πάρουν το τρίποντο για να ξεφύγουν από την ζώνη του υποβιβασμού. Γι’ αυτό περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με αρκετά γκολ, με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στο over 3,5. Σε απόδοση 2.40 το βρίσκουμε στη Novibet.

Χάουγκεσουντ – Μπόντο Γκλιμτ

Στην έδρα της Χάουγκεσουντ δοκιμάζεται σήμερα η Μπόντο Γκλιμτ, η οποία χρειάζεται οπωσδήποτε το τρίποντο. Το εντός έδρας 1-1 με την Σάντεφιορντ αποτέλεσε την τρίτη συνεχόμενη γκέλα για την πρωταθλήτρια, και πλέον η Μπραν την έχει φτάσει στην κορυφή. Συνήθως η μαχητική αλλά μέτρια Χάουγκεσουντ δεν της στέκεται ως εμπόδιο, οπότε ίσως ήρθε η ώρα να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Αξίζει το combo 2 & over 1,5 στο 1.83 της Stoiximan.

Ρόζενμποργκ – Φρέντρικσταντ

Τελευταίο ματς της ημέρας το Ρόζενμποργκ – Φρέντρικσταντ. Η ιστορική Ρόζενμποργκ πάει για άλλη μια σεζόν μετριότητας, καθώς όλα δείχνουν πως δύσκολα θα παραμείνει στο κυνήγι της Ευρώπης. Αντίθετα, η δεύτερη σε πρωταθλήματα Φρέντρικσταντ επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία με εντυπωσιακό τρόπο, καθώς σε έντεκα αγωνιστικές μετρά 21 βαθμούς και είναι τρίτη στη βαθμολογία. Οι δύο συνεχόμενες απώλειες κόντρα στην Τρόμσο (0-0 εντός, 3-0 εκτός) έβαλαν τέλος σε ένα σερί πέντε νικών στο πρωτάθλημα και οκτώ σε όλες τις διοργανώσεις συνολικά. Δύσκολα θα δούμε τους «αριστοκράτες» να χάνουν για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, ειδικά απέναντι στην ασταθή Ρόζενμποργκ. Πάμε με την συνδυαστική επιλογή Χ2 & over 1,5 στο 2.20 της Novibet.

Νέα τριπλή προσφορά γνωριμίας* αποκλειστικά για εσένα

Περισσότερα

Click to comment

Trending