Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μακροχρόνια προγνωστικά με Euro και στο 2.80

μακροχρόνια προγνωστικά

Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος γράφει για το Euro 2024 και το ΝΒΑ ποντάροντας σε δύο μακροχρόνια προγνωστικά με αξία.

Μακροχρόνια προγνωστικά: Γκολ και θέαμα από την Γαλλία

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη με μακροχρόνια προγνωστικά σήμερα και ουσιαστική προσπάθεια για πρώτη ανάγνωση στους ομίλους του Euro μαζί με πρόβλεψη για τον νικητή του ΝΒΑ. Πάμε να δούμε αναλυτικά.

Τέταρτος όμιλος Euro λοιπόν, ξεκινάμε με τα απλά. Η Γαλλία φέτος βρίσκει στο διάβα της την Ολλανδία, την Αυστρία και την Πολωνία. Τρεις εξαιρετικές ομάδες που πραγματικά αναμένεται να τη δυσκολέψουν. Η ομάδα του Ντεσάμπ στηρίζει αρκετά στην επίθεση της και στον τρόπο με τον οποίο αυτή λειτουργεί, εξάλλου σε όλα τα μεγάλα τουρνουά σε εκείνη βασίστηκε. Με τον ηγέτη πλέον Εμπαπέ, τα πολυεργαλεία Μουανί και Ντεμπελέ αλλά και αρκετές βοήθειες τόσο από τα μετόπισθεν όσο και από τον πάγκο, στοιχεία που την κάνουν αρκετά αλέγρα στο στυλ παιχνιδιού της. Βέβαια ούτε η Ολλανδία αλλά ούτε και η Αυστρία είναι ομάδες με καθαρό αμυντικό στυλ και παίζουν σχετικά επιθετικά ενώ τα βαριά κορμιά των Πολωνών αναμένεται να δώσουν χώρους στα αστέρια της φιναλίστ του Μουντιάλ.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, έξι τέρματα θα τα πετύχει και η αγορά του στο 1.70 κρίνεται αξιοπρεπής.

Τελικοί ΝΒΑ με Ντάλας

Συνέχεια με ΝΒΑ. Ζευγάρι τελικών με τους Σέλτικς να κοντράρουν τους Μάβερικς. Φαβορί η ομάδα της Βοστόνης, δίκαια αλλά και πιο ξεκούρασατ καθώς ήταν υπερβολικά τυχερή μίας και πέρασε τις σειρές χωρίς θέμα αφού όλοι οι αστέρες των άλλων ομάδων αντιμετώπισαν τραυματισμούς. Από την άλλη η παρέα του Ντόνσιτς, πέρασε από πολλά κύματα και δύσκολα μονοπάτια απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους. Η δύναμη της, πλην του Λούκα και του Καϊρί, είναι και οι ρολίστες ενώ οι Γκάφορντ – Λάιβλι στη ρακέτα δίνουν μεγάλη ενέργεια. Παράλληλα ο Μαζούλα που κάθεται στην άκρη του πάγκου της Βοστόνης είναι κατώτερος των προσδοκιών και σε καταστάσεις πίεσης δεν λειτουργεί σωστά.

Το 2.80 της κατάκτησης του Ντάλας αξίζει αρκετά.

Euro 24 και δράση πάνε μαζί με τριπλή προσφορά* χωρίς κατάθεση!

Μακροχρόνιο Euro 2024

Όμιλος Δ’ – Γαλλία

Οver 5,5 γκολ

1.70
BET: 25 units
Μακροχρόνιο ΝΒΑ

Νικητής διοργάνωσης

Ντάλας Μάβερικς

2.80
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending