Connect with us
Advertisement

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ίρβινγκ ετοιμάζεται για την… κόλαση της Βοστώνης (video)

Ο Κάιρι Ίρβινγκ θα αντιμετωπίσει αρκετούς από τους πρώην συμπαίκτες του, καθώς οι Μαβς θα αναμετρηθούν με τους Μπόστον Σέλτικς σε μια αναμέτρηση των ομάδων με τα δύο καλύτερα ρεκόρ στο ΝΒΑ από την 1η Φεβρουαρίου. Η Βοστώνη έχει κάνει 39-9 σε αυτό το διάστημα, το Ντάλας 36-15.

Ο Ίρβινγκ ήταν All-Star και στις δύο σεζόν του στη Βοστώνη, στη συνέχεια έφυγε ως ελεύθερος για να ενταχθεί στους Μπρούκλιν Νετς το 2019, λίγους μήνες αφότου είπε – ορκίστηκε, στην πραγματικότητα – ότι θα έμενε στους Σέλτικς. Υπήρξαν μερικές ενδιαφέρουσες στιγμές στην επιστροφή του στη Βοστώνη: τον αποδοκίμασαν συστηματικά και του πέταξαν ένα μπουκάλι νερό, ενώ του επιβλήθηκε πρόστιμο για μια άσεμνη χειρονομία και προκάλεσε οργή πατώντας το λογότυπο με τα ξωτικά των Σέλτικς στο κέντρο του γηπέδου μετά από μια νίκη του Μπρούκλιν στα πλέι οφ εκεί.

Οι Σέλτικς κέρδισαν τις δύο μεταξύ τους αναμετρήσεις με τους Μάβερικς στη φετινή κανονική περίοδο, 119-110 στο Ντάλας στις 22 Ιανουαρίου και στη συνέχεια 138-110 στη Βοστώνη την 1η Μαρτίου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για το θέμα:

«Ξέρετε, την τελευταία φορά στη Βοστώνη, δεν νομίζω ότι ήταν η καλύτερη. Ξέρετε, όχι σε αυτή την κανονική περίοδο, αλλά όταν παίξαμε στα πλέι οφ και όλοι με είδαν να τα χάνω λίγο. Αυτό δεν ήταν μια καλή αντανάκλαση του ποιος είμαι και πώς μου αρέσει να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο. Ξέρετε, δεν ήταν μια καλή αντανάκλαση της συμπεριφοράς μου προς την επόμενη γενιά ή του τι σημαίνει να ελέγχεις τα συναισθήματά σου σε ένα τέτοιο περιβάλλον – ανεξάρτητα από το τι σου φωνάζουν οι άνθρωποι. Ξέρετε, είμαι φτιαγμένος για τέτοιες στιγμές, για να μπορώ να αντιμετωπίζω τέτοιες καταστάσεις και από τότε έχω καταφέρει να ωριμάσω. Οπότε, φυσικά και θα είναι ένα έντονο περιβάλλον, αλλά ανυπομονώ. Και το βλέπω ως μια υγιή σχέση με τους οπαδούς. Ξέρετε, σχεδόν σκέφτομαι τον “Μονομάχο” (σ.σ. γνωστή ταινία) – απλά κερδίζω το κοινό.

Ξέρετε, είναι καλό να ακούω το “TD Garden” να είναι σιωπηλό. Όταν παίζεις καλά, εξακολουθούν να σέβονται το σπουδαίο μπάσκετ. Έτσι, ανεξάρτητα από την προσοχή που έχει δοθεί στο πώς θα είναι από την πλευρά μου, έχω μια ομάδα να ηγηθώ που θα περιμένει από μένα μια φωνή ειρήνης, να μπορώ να ελέγξω ότι μπορώ και επίσης να τους βοηθήσω να το ξεπεράσουν, καταλαβαίνετε; Οπότε θα πάρω το κύριο βάρος, από όλες τις φωνές και όλα αυτά τα πράγματα και όλες τις παρατηρήσεις.

Πάντως από τότε μπόρεσα να ωριμάσω και να αναγνωρίσω ότι, ξέρετε, μπορώ να χειριστώ καλύτερα τα πράγματα, ειδικά όταν θέλω να βάλω την πλειοψηφία της ενέργειάς μου στο να παίξω καλά. Δεν μπορώ να τα βάζω έτσι με τους οπαδούς, παρόλο που μπορεί να είναι διασκεδαστικό μερικές φορές, αλλά είναι σπατάλη ενέργειας, σπατάλη του χρόνου μου και σπατάλη του ταλέντου μου να προσπαθώ να απαντήσω σε ερωτήσεις από το παρελθόν που έχουν οι άνθρωποι. Έτσι, βλέπετε τους ειδήμονες των μέσων ενημέρωσης να κάνουν τα συνηθισμένα τους πράγματα. Ωραία. Αλλά ναι, ανυπομονώ για την πρόκληση στο γήπεδο κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς και για να μπορέσω να ηγηθώ των συμπαικτών μου».//Α.

Δείτε όσα είπε για το θέμα:

Περισσότερα

Click to comment

Trending