Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η κάλπη βγάζει under #Blackbird

Ευρωεκλογές 2024: Ακόμα μια στήλη για τις Ευρωεκλογές με επιπλέον πέντε επιλογές από τον Παναγιώτη Μαυρόπουλο έως 2.10

Ευρωεκλογές 2024: Η κάμψη φέρνει under 

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Δεύτερο μέρος στις Ευρωεκλογές 2024 με προγνωστικά από Ελλάδα, αλλά και Κύπρο. Ακόμα μια πεντάδα επιλογών με ιδιαίτερη έφεση στα under.

Ξεκινάμε από τα της Ελλάδας. Διαβάσατε τις προάλλες τις πρώτες πέντε επιλογές. Συνεχίζουμε λοιπόν στα δικά μας και σειρά έχει η Ελληνική Λύση. Εμφανώς ανεβασμένα ποσοστά φαίνεται να έχει στις δημοσκοπήσεις το κόμμα του Βελόπουλου. Ωστόσο συγκριτικά με τους προηγούμενους μήνες φαίνεται πως υπάρχει μια κάμψη. Είχε φτάσει μάλιστα και σε διψήφιο ποσοστό. Ωστόσο τελευταία παρατηρούνται και άλλα αυξημένα ποσοστά στον λεγόμενο πατριωτικό ή συντηρητικό χώρο, όπως αρέσει στον καθένα. Κοντά στο 3% φαίνεται να είναι το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου, για την οποία θα μιλήσουμε αργότερα, πάνω από το 1% κυμαίνεται το κόμμα Πατριώτες, οπότε μας προκύπτουν απώλειες. Το under 9,25% στην Stoiximan το βρίσκουμε σε απόδοση 1.85.

Ευρωεκλογές 2024: Μένει στην προσπάθεια η Αφροδίτη

Παραπάνω ανέφερα το κόμμα της Λατινοπούλου,  «Φωνή Λογικής». Μετά τις γιορτές του Πάσχα έχει κάνει αισθητή την παρουσία της και δημοσκοπικά. Ωστόσο η πίτα στον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο δεν είναι τόσο μεγάλη.  Δύσκολο να δούμε και τρίτο κόμμα μετά την «Ελληνική Λύση» και την «Νίκη». Το line στην Novibet είναι στο 3% και θα επιλέξουμε το under σε απόδοση 1.70

Οι δύο πρώτοι χαμηλότερα του αναμενομένου 

Προχωράμε στην Κύπρο. Μεγάλο ντέρμπι αναμένεται ανάμεσα στις δύο μεγάλες παρατάξεις στην «μεγαλόνησο». Το ΑΚΕΛ (Ανορθωτικό Κόμμα Εργαζόμενου Λαού), φαίνεται πως θα έχει ανεβασμένα ποσοστά συγκριτικά με τις εθνικές του 2021. Ο ΔΗΣΥ (Δημοκρατικός Συναγερμός ), έχει κάποιες μικρές απώλειες, η συσπείρωση της παράταξης δεν φαίνεται να είναι η αναμενόμενη. Το line και για τα δύο μεγάλα παραδοσιακά κόμματα είναι στο 28%. Η δική μου εκτίμηση είναι πως κανένα από τα δύο δεν θα φτάσει αυτό το ποσοστό. Under και εδώ με αποδόσεις 1.65 για τον ΔΗΣΥ και στο 1.92 για το ΑΚΕΛ.

Όριο υψηλό για τα δεδομένα

Επόμενο θέμα του ΕΛΑΜ. Ένα κόμμα που ανήκει δεξιότερα του Δημοκρατικού Συναγερμού, με ανοδική τάση τα τελευταία χρόνια. Στις προηγούμενες βουλευτικές άφησε πίσω του την ιστορική ΕΔΕΚ για 233 ψήφους. Φλερτάρει με διπλάσιο ποσοστό πλέον με τάση να διπλασιάσει τα ποσοστά του.

Καταλαβαίνουμε όλοι πως η ψήφος σε τέτοια κόμματα, εκφράζει διαμαρτυρία σε ένα ποσοστό. Θα πρέπει να τονίσουμε όμως, πως υπάρχει ένας νεαρός, ο οποίος στα 24 του είναι υποψήφιος χωρίς κομματικό μηχανισμό, ασχολείται με το Tik Tok και το Youtube και είναι εύλογο να έχει μεγάλη επιρροή. Ο Φειδίας Παναγιώτου, για τον οποίο οι εταιρείες δεν μας δίνουν αγορά, έχει κάνει την έκπληξη αφού για πρώτη φορά ένας ανεξάρτητος είναι κοντά στο να πάρει έδρα στην ευρωβουλή.  Αυτός ίσως περιορίσει ποσοστά άλλων κομμάτων, καθώς σίγουρα αποτελεί μια εναλλακτική λύση, ως ψήφος διαμαρτυρίας και όχι μόνο. Το line του ΕΛΑΜ είναι στο 13,5 και το under  στο 2.10 θεωρώ πως είναι μια πολύ αξιόλογη επιλογή.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Περισσότερα

Click to comment

Trending