Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Στην Ιταλία θα χτιστεί ο νέος Βόλος

Μετά τις 10/6 ανακοινώνεται ο νέος Ισπανός προπονητής

Στην Περούτζια της Ιταλίας θα “χτιστεί” ο νέος Βόλος, που φιλοδοξεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα!

Το… πάθημα έγινε μάθημα για τους ανθρώπους του Βόλου, που θέλουν την ομάδα πρωταγωνίστρια και ανταγωνιστική και όχι να παλεύει για την επιβίωσή της, κάτι που το ζήσαμε στην σεζόν που τελείωσε.

Ο Βόλος λοιπόν φιλοδοξεί να πάρει πίσω την λάμψη του, θέλει και πάλι να παίξει καλό και όμορφο ποδόσφαιρο, θέλει και πάλι να μιλά όλη η φίλαθλη Ελλάδα γι΄ αυτόν!

Και οι κινήσεις αυτό δείχνουν.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η ομάδα του Βόλου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, σε αθλητικό κέντρο στην Περούτζια της Ιταλίας, τον Ιούλιο (δεν έχουν οριστικοποιηθεί οι ημερομηνίες).

Από εκεί και πέρα ο νέος Ισπανός τεχνικός θα ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα από την ομάδα του Βόλου μετά τις 10 του μήνα, διότι ο νέος τεχνικός ηγέτης των κυανέρυθρων της πόλης μας, δεσμεύεται ακόμα με συμβόλαιο από την ομάδα του.

Περισσότερες πληροφορίες δεν υπάρχουν για τον συγκεκριμένο τεχνικό, οι άνθρωποι του Βόλου όμως φαίνονται ενθουσιασμένοι από τον ίδιο και περιμένουν να περάσουν οι μέρες, να έρθει στην πόλη μας και να ανακοινωθεί  – όπως τονίσαμε – με κάθε επισημότητα!

Από εκεί και πέρα ανανεώσεις και μεταγραφές, θα απασχολήσουν τον Βόλο που φιλοδοξεί να παρουσιάσει μία ανταγωνιστική και φιλόδοξη ομάδα…

Trending