Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Συμφωνία Ατρόμητου με Κίνι – www.ertsports.gr

Οι συζητήσεις των προηγούμενων ημερών είχαν αποτέλεσμα για τον Ατρόμητο καθώς ως βασική επιλογή για τη θέση του μπακ, ήταν ο Κίνι. Παίκτης που μπορεί με την ίδια άνεση να καλύψει την αριστερή και τη δεξιά πλευρά της άμυνας και αν χρειαστεί να παίξει ως στόπερ.

Ο παίκτης, ήθελε να παραμείνει στην Αθήνα και γι’ αυτό επέλεξε –μεταξύ άλλων- την πρόταση του Ατρόμητου. Ο Χοακίν Χοσέ Μαρίν Ρουθ ή αλλιώς Κίνι. Γεννήθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 1989 στην Κόρδοβα και σε μικρή ηλικία αγωνίστηκε σε Séneca, Antequera και Lucena, τη διετία 2012-2014 πέρασε από τη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, την Castilla.

Το 2014 υπέγραψε στη Ράγιο Βαγιεκάνο, με την οποία σε τρεις σεζόν αγωνίστηκε σε 77 παιχνίδια. Το 2017 αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στη Γρανάδα, στην οποία ανήκε μέχρι και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, με συνολικό απολογισμό 142 συμμετοχές. Έχει αγωνιστεί σε 104 αγώνες στην κορυφαία κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Πριν υπογράψει στον Ολυμπιακό το 2023, ερχόταν από μια γεμάτη σεζόν με τη Γρανάδα (31 συμμετοχές), η οποία τερμάτισε πρώτη και κατέκτησε την άνοδο στη La Liga.

Πλέον το μόνο που μένει να ανακοινωθεί είναι οι τυπική συμφωνία των δύο πλευρών με την υπογραφή του συμβολαίου.

Περισσότερα

Click to comment

Trending