Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Προσγειώθηκε ο “κιτρινόμαυρος” Περέιρα

Ο 33χρονος Αργεντίνος χαφ έφτασε στη χώρα μας για λογαριασμό της ΑΕΚ προ λίγου. Ο παίκτης αναμένεται να μεταβεί σε ξενοδοχείο και αύριο να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έπειτα να υπογράψει συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα.

Παίκτης της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται ο Ρομπέρτο Περέιρα. Ο “Τούκου” έφτασε προ λίγου στο Ελ. Βενιζέλος και αύριο αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα από την “Ένωση”. Θυμίζουμε πως προ λίγου η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προανήγγειλε την άφιξη του παίκτη.

Ο Περέιρα αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με συνολικές απολαβές τα 3 εκατ. ευρώ. Ο 33χρονος θα βρει γνώριμα πρόσωπα στην ΑΕΚ καθώς ο Ματίας Αλμέιδα και ίδιος είχαν συνυπάρξει στον άξονα της Ρίβερ Πλέιτ πριν αποσυρθεί από το ποδόσφιαρο ο “Πελάδο”. Ο Αργεντινός χαφ έρχεται από γεμάτη σεζόν με την Ουντινέζε, καθώς την περσινή χρονιά αγωνίστηκε σε 27 παιχνίδια με τους “Φριουλάνους” πετυχαίνοντας τέσσερα τέρματα και μοιράζοντας ισάριθμες ασίστ. //ΝΚ

Περισσότερα

Click to comment

Trending