Connect with us
Advertisement

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

“Χρυσά” τα αδέρφια Σουρλάτζη – www.ertsports.gr

Πριν από έναν χρόνο ανέβηκαν στο τρίτο σκαλί του βάθρου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα 420 του Αλικάντε και την Τρίτη (9/7) στέφθηκαν χρυσοί πρωταθλητές Ευρώπης στους άνδρες και ασημένιοι στην κατηγορία ανδρών-μικτό σε σύνολο 110 σκαφών,

Τα αδέλφια Σουρλατζή επέτρεψαν από το Πορτορόζ της Σλοβενίας που έγινε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και έκαναν τις πρώτες δηλώσεις τους.

Πρώτα ο λόγος στον 19χρονο Δημήτρη: «Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας, γιατί δεν υπήρχε όριο ηλικίας και έλαβαν μέρος όλα τα γνωστά ονόματα της κλάσης. Παγκόσμιοι πρωταθλητές και πρωταθλητές Ευρώπης. Πολύ πιο έμπειροι από εμάς. Η διοργάνωση ήταν , οπότε ο καθένας αντιλαμβάνεται πόσο υψηλό ήταν το επίπεδο. Είχαμε πολύ δύσκολη αποστολή, όμως πιστεύαμε στους εαυτούς μας και ξέραμε τι μπορούσαμε να πετύχουμε, παρά το γεγονός ότι οι καιρικές συνθήκες (τις πιο πολλές ημέρες είχε άπνοια) δεν μας βοήθησαν. Πλέον θα συνεχίσουμε σε κάποια ολυμπιακή κατηγορία, μάλλον στα 49, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από πολλά και ακόμα δεν το έχουμε αποφασίσει οριστικά».

Ο 17χρονος Νίκος δήλωσε: «Δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά, όμως σιγά σιγά ανεβήκαμε και κούρσα με την κούρσα φτάσαμε στον αρχικό μας στόχο. Ήταν μια μεγάλη επιτυχία και είμαστε ενθουσιασμένοι. Μας βοηθά το ότι είμαστε αδέλφια κι έχουμε αυτή την μοναδική επικοινωνία. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς μας για την συμπαράστασή τους σε όλους τους τομείς, τους συναθλητές μας, τον προπονητή μας κ. Ψωμιάδη, τον όμιλό μας, τον Ν.Ο.Τ.Κ., την Ομοσπονδία και τον γυμναστή κ. Καραμάνη. Τα μετάλλια τα αφιερώνουμε στον αθλητή της πυγμαχίας και προσωπικό μου φίλο Βασίλη Τόπαλο που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή».//ΝΚ.

Περισσότερα

Click to comment

Trending