Connect with us
Advertisement

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Παπαδημητρίου στον πάγκο, έμεινε η Ράφα, πήρε Κοτζαΐτση και συνεχίζει

Στο φουλ δουλεύει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Βόλου για τη νέα σεζόν, που θα την βρει και πάλι στην Α2 Εθνική κατηγορία!

Οι κυανέρυθρες μετά από μία εξαιρετική σεζόν, θέλουν να ανέβουν επίπεδο και στο πλαίσιο αυτό, ξεκίνησαν οι ανάλογες κινήσεις.

Πρώτα θα πρέπει να αναφερθούμε στην αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία, η οποία πέρασε στα χέρια της Έλενας Παπαδημητρίου.

Η σχετική ανακοίνωση

Η Volos Wbc ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την καινούριά της προπονήτρια.

Η Έλενα Παπαδημητρίου είναι απόφοιτη του ΤΕΦΦΑ Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση. Ως αθλήτρια αγωνίστηκε στην Α1 Εθνική κατηγορία για 16 χρόνια. Διεθνής με τα χρώματα της Ελλάδος σε επίπεδο κορασίδων – νεανίδων – γυναικών.

Ξεκίνησε την προπονητική το 2012 στις αναπτυξιακές ηλικίες με συμμετοχές σε πανελλήνια πρωταθλήματα και τα 3 τελευταία χρόνια ήταν 1η προπονήτρια στην Α2 Εθνική κατηγορία με τον Απόλλων Πτολεμαΐδας. Τέλος εκτέλεσε χρέη βοηθού προπονητή στην Εθνική κορασίδων στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα το έτος 2022-23.

Η προπονήτρια της ομάδας μας δήλωσε τα εξής : “Απόφαση ζωής, η οποία πάρθηκε πάραυτα λόγω της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης που έδειξαν τα μέλη του Βόλου προς το πρόσωπο μου!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και μια υπόσχεση ότι η δουλειά και η αφοσίωση θα φέρουν χαρές και επιτυχίες στην ομάδα!”

Η Volos Wbc καλωσορίζει την Έλενα Παπαδημητρίου στην οικογένειά της.

Επόμενη κίνηση ήταν η ανανέωση της συνεργασίας με την Ραφαέλα Σουλτάνη!

Η… Ράφα έμεινε στην ομάδα, θέλοντας να είναι κι αυτή παρούσα στη νέα προσπάθεια, μετά την καταπληκτική πρώτη παρουσία στην Α2.

Η ανακοίνωση

Η Volos Wbc ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με την αρχηγό της ομάδας Σουλτάνη Ραφαέλα μέχρι το καλοκαίρι του 2025!

Η αθλήτρια της ομάδας μας δήλωσε τα εξής : “Είμαι πολύ χαρούμενη που συνεχίζω στην ομάδα για ακόμα μια χρονιά.

Η ομάδα απαρτίζεται από πολύ καλές παίχτριες με εξαιρετικό χαρακτήρα.

Έχοντας τέτοια βάση μαζί με μερικές προσθήκες θεωρώ ότι η ομάδα μας θα περάσει στο επόμενο level. Να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους με υγεία, ταπεινότητα και πολύ δουλειά μέσα στο γήπεδο.”

Έχει και μεταγραφή…

Όμως στην γυναικεία ομάδα του Βόλου θα δούμε και νέα πρόσωπα. όπως αυτό της Ευτέρπης Κοτζαΐτση, που ήρθε από τον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας.

Η ανακοίνωση

H Volos Wbc ανακοινώνει την απόκτηση της 25χρονης ταλαντούχας guard🔥

Η Ευτέρπη Κοτζαΐτση αγωνίζεται στην θέση των guard και πρόκειται να ενισχύσει σημαντικά την περιφέρεια της ομάδας μας!

Ξεκίνησε τα πρώτα της μπασκετικά βήματα στον Απόλλωνα Πτολεμαϊδας.

Έπειτα πήρε μεταγραφή για 2 χρόνια στην ηλικία των 17 ετών για λογαριασμού του Φάρου Κερατσινίου ο οποίος αγωνιζόταν στην Α1 και Α2 Εθνική Κατηγορία.

Επόμενος σταθμός στην καριέρα της ο Λασσάνης Κοζάνης (Α2 Εθνική Κατηγορία) για 2 χρόνια και ο Απόλλωνας Πτολεμαΐδας (Α2 Εθνική Κατηγορία) επίσης για 2 χρόνια μέχρι τώρα.

Η αθλήτρια της ομάδας μας δήλωσε τα εξής : ‘’Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι μέλος της ομάδας του Βόλου!!! Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν, να δουλέψουμε σκληρά και να πετύχουμε τον κάθε στόχο που έχει θέσει η ομάδα! Ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη και.. τα καλύτερα έρχονται!!!”

Η Volos Wbc καλωσορίζει την Ευτέρπη Κοτζαΐτση στην οικογένεια της.

Να της ευχηθούμε καλή σεζόν, με υγεία 🔵🔴

Trending