Στην τελική της ευθεία μπήκε η μεταγραφική ενίσχυση του Βόλου, που μετά την απόκτηση του Μαρκ Κόσζτα, σήμερα ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου Σέρβου κεντρικού αμυντικού Νεμάνια Μίλετιτς!

Ο Μίλετιτς έρχεται από μία σπουδαία καριέρα, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια ήταν στην Ομόνοια με την οποία κατέγραψε 63 συμμετοχές, σκοράροντας και 2 τέρματα.

Αγωνίστηκε επίσης στην Παρτιζάν για λογαριασμό της οποίας έπαιξε 5 χρόνια κάνοντας 166 συμμετοχές (9γκολ), ενώ έχει φορέσει και τρεις φορές την φανέλα της Εθνικής Σερβίας!

Οπωσδήποτε σπουδαία μεταγραφή για τους κυανέρυθρους της πόλης μας, που συνεχίζουν…

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 33χρονου Σέρβου κεντρικού αμυντικού Nemanja Miletic.

Nemanja Miletic αφού πρώτα πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ΠΑΕ Βόλος και ενσωματώθηκε άμεσα με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Nemanja Miletic τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Ομόνοια έχοντας συνολικά 63 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ στο παρελθόν έκανε σπουδαία καριέρα στην Partizan όπου σε 5 σεζόν είχε καταγράψει 166 συμμετοχές και 9 γκολ. Επιπλέον μεταξύ άλλων έχει φορέσει τη φανέλα των WesterloVojvodinaBorac Čačak και Sloga Kraljevo.

Ο Nemanja Miletic έχει φορέσει και 3 φορές τη φανέλα της Εθνικής Σερβίας.

Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει τον Nemanja Miletic στην οικογένεια της.

 

*Στη φωτό ο Nemanja Miletic με τον Νίκο Μπέο