Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Αποχαιρέτησε με νίκη την Ολλανδία

Ο Ολυμπιακός έχοντας για ακόμη μία φορά σε καλή μέρα τον Ζέλσον Μάρτινς επικράτησε με 2-0 της Ναϊμέγκεν στο τελευταίο του φιλικό κατά την διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του στην “χώρα της τουλίπας”.

Ο αγώνας

Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης πέρασαν χωρίς να δημιουργηθεί κάποια αξιοσημείωτη ευκαιρία, ωστόσο η ομάδα του Μεντιλίμπαρ άνοιξε το σκορ στην πρώτη της καλή στιγμή. Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Ζέλσον Μάρτινς μετά από ατομική ενέργεια πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα κάνοντας το 1-0 για τους “ερυθρόλευκους”. Έξι λεπτά αργότερα μετά από πρέσινγκ στο αντίπαλο τρίτο οι Πειραιώτες έκλεψαν την μπάλα και ο Μασούρας έγραψε το 2-0. Στιγμές πριν ολοκληρωθεί το πρώτο 45λπετό ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά και σε τρίτο γκολ αλλά το σουτ του αρχηγού των “ερυθρόλευκων” από το ύψος της μεγάλης περιοχής απέκρουσε εντυπωσιακά ο Φαν Γκάσελ. Στα εναπομείναντα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι με το 2-0 να είναι το σκορ του πρώτου μισού.

Αποχαιρέτησε με νίκη την ΟλλανδίαΑποχαιρέτησε με νίκη την Ολλανδία
(INTIME)

Με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού η Ναϊμέγκεν έφτασε κοντά στην μείωση του σκορ αλλά το σουτ του Ονάλ, απέκρουσε στη δεξιά του γωνία ο Τζολάκης.

Γκολ: 31′ Μάρτινς, 37′ Μασούρας
Κίτρινες: –
Κόκκινες: –
Δοκάρι: 70′ Παπακανέλλος

Περισσότερα

Click to comment

Trending