Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Με την Λαμία σήμερα στο Πανθεσσαλικό

Πρεμιέρα (18:30) στο τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα με ένα ακόμα δυνατό τεστ

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον η προετοιμασία της ομάδας του Βόλου, που μετά το φιλικό στο Αγρίνιο, σήμερα θα αντιμετωπίσει την Λαμία, την ευχάριστη έκπληξη του περσινού συναρπαστικού πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι αυτό είναι στο πλαίσιο του τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα που καθιέρωσε ο Βόλος…

Θυμίζουμε πως πέρα από τον οικοδεσπότη Βόλο και την Λαμία, στο τουρνουά μετέχει τόσο ο Πανσερραϊκός, όσο και η συμπολίτισσα Νίκη.

Για το σημερινό ματς ο Γκόμεζ δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, πέρα από την απουσία του Τζούνιορ Μεντιέτα που δεν θα αγωνιστεί, χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, τίποτα το ανησυχητικό δηλαδή.

Όλοι οι άλλοι παίκτες του είναι στην διάθεση της ομάδας, όπως και το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα, ο Άλτμαν, που αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Τα εισιτήρια

Το τουρνουά όπως είναι γνωστό διεξάγεται με σκοπό την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου, καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο ίδρυμα.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 5 ευρώ και η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από την 2η πεζογέφυρα.

Εισιτήρια των αγώνων πωλούνται καθημερινά από το Ορφανοτροφείο Βόλου, ενώ σήμερα την πρώτη ημέρα του τουρνουά, θα λειτουργεί εκδοτήριο στην 2η πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού σταδίου.

Trending