Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Τελευταίες δοκιμές

Με ΠΑΟΚ Β΄ και Καβάλα σήμερα ο Βόλος, δωρεάν είσοδο στο Πανθεσσαλικό

Τελευταίες δοκιμές σήμερα για την ομάδα του Βόλου, που σε ένα τουρνουά με 45έπτα παιχνίδια, θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ Β΄ και την Καβάλα. Και οι δύο ομάδες αγωνίζονται στην SL 2…

Ο Γκόμεζ είδε την ομάδα του να έρχεται 3η στο φιλανθρωπικό τουρνουά που έγινε μεσοβδόμαδα στο στάδιο, χάνοντας με 1-0 από την Λαμία και κερδίζοντας με 1-0 την συμπολίτισσα Νίκη.

Δεν ξέρουμε τι συμπεράσματα έβγαλε ο Ισπανός τεχνικός που δήλωσε ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό το ερχόμενο Σάββατο (17/8), αυτό που ξέρουμε είναι αυτό που είδαμε και είδαμε μία ομάδα που προβλημάτισε, ιδιαίτερα στον δημιουργικό τομέα.

Ο Βόλος δεν έβγαλε φάσεις, δεν παρήγαγε ποδόσφαιρο και σίγουρα αυτή η νέα φιλοσοφία που θέλει να του περάσει ο νέος προπονητής του, σε καμία περίπτωση δεν έχει αφομοιωθεί.  Τουλάχιστον όχι ακόμα…

Του έλειψε βέβαια από το συγκεκριμένο τουρνουά και ο σκόρερ του, ο Γκαρσία, που αποτελεί όμως παρελθόν και ο Κόντε καλείται να τον αντικαταστήσει.

Ο Κόντε, ένας χαρισματικός και έμπειρος σκόρερ, που ξέρει άριστα το ελληνικό ποδόσφαιρο και οπωσδήποτε θα τονώσει την επιθετική γραμμή των κυανέρυθρων, που έμοιαζε ακίνδυνη με τον Κόσζτα να δείχνει ότι θέλει τον χρόνο του, όπως και ο Άλτμαν επίσης.

Πάντως ο Γκόμεζ είναι σίγουρο ότι έχει καλό υλικό στην επίθεσή του, με Κόντε, Κόσζτα, Ασεχνούν και Άλτμαν, με παίκτες δημιουργούς όπως οι Βιγιαφάνιες και Κόμπα.

Χρόνο χρειάζεται η ομάδα και σωστή διαχείριση…

Απόψε οι αντίπαλοι του Βόλου είναι υποδεέστεροι, όμως η ομάδα έχει ανάγκη παιχνίδια και οι παίκτες χρόνο συμμετοχής, γι΄ αυτό και κρίθηκε σκόπιμο να γίνει αυτό το τουρνουά των 45λεπτων αγώνων, στο οποίο ο Βόλος θα αντιμετωπίσει πρώτα τον ΠΑΟΚ Β΄ και στην συνέχεια την ομάδα της Καβάλας που επέστρεψε στην δεύτερη επαγγελματική κατηγορία της χώρας.

Το πρόγραμμα του τουρνουά 

ΠΑΟΚ Β’ – Καβάλα (7.00 μ.μ.)

Βόλος – ΠΑΟΚ Β’ (8.00 μ.μ.)

Βόλος – Καβάλα (9.00 μ.μ.)

Trending