Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Το παιχνίδι στράβωσε από την αρχή

Το γρήγορο γκολ του Ροντινέι και η αποβολή του Βιγιαφάνιες τα κλειδιά του αγώνα

Ο Βόλος γνώριζε πολύ καλά πως είχε μία πολύ δύσκολη αποστολή κόντρα στην ομάδα που πριν από μερικούς μήνες σήκωσε ευρωπαϊκή κούπα και που ζει και αναπνέει να πάρει πίσω τα σκήπτρα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός δεν θέλει σε καμία περίπτωση να επαναλάβει τα περσινά “δώρα” του, πολύ περισσότερο κόντρα σε αντιπάλους όπως είναι ο Βόλος…

Ο Χοακίν Γκόμεζ τα γνώριζε όλα αυτά, όμως ήθελε να διεκδικήσει η ομάδα του ό,τι μπορούσε από το χθεσινό ματς, που ουσιαστικά τελείωσε κάπου στο μισάωρο!

Τόσο το γρήγορο γκολ του Ροντινέι, όσο πολύ περισσότερο η αποβολή του Βιγιαφάνιες στο 30΄ της αναμέτρησης, την τελείωσαν πριν την ώρα της.

Ο Βόλος εκ των πραγμάτων ήταν αναγκασμένος να κυνηγά ένα χαμένο ματς, που δεν εξελίχθηκε σε κάτι χειρότερο, αφού και ο Ολυμπιακός δεν είχε διάθεση να τρέξει και να ανοίξει κι άλλο το παιχνίδι.

Οι ερυθρόλευκοι του Πειραιά ήρθαν στο Πανθεσσαλικό για να κερδίσουν, απλά για να πάρουν αυτό που ήθελαν και να φύγουν.

Και το πήραν με άνεση, από την στιγμή που την πρώτη φάση την έκαναν γκολ και η επόμενη στιγμή του παιχνιδιού, ήταν η αποβολή του Βιγιαφάνιες.

Άδικη; Ίσως…

Μέσα σε 1΄ λεπτό να πάρει κάποιος παίκτης δύο κίτρινες δεν είναι και το πλέον συνηθισμένο, συμβαίνει όμως και κυρίως στους “μικρούς” όταν παίζουν με τους “μεγάλους”.

Όχι πως αν δεν έμενε ο Βόλος με παίκτη λιγότερο θα γυρνούσε τούμπα το παιχνίδι, ίσως να μπορούσε όμως να αντιδράσει.

Με την αποβολή τα πάντα τελείωσαν για τους κυανέρυθρους της πόλης μας, που δεν μπόρεσε και ο κόσμος να δει κάποιες από τις δυνατότητες της νέας ομάδας που ακόμα “φτιάχνεται”.

Δεν μπορέσαμε να βγάλουμε συμπεράσματα για τον Βόλο του Γκόμεζ και πολύ περισσότερο, στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη, θα πάει με σίγουρη την απουσία του Βιγιαφάνιες, ενώ Κόβακς και Ντε Καμπς θα δώσουν μάχη με τον χρόνο για να μπορέσουν να δώσουν το παρών τους.

Η ουσία είναι πως όλοι περίμεναν κάπως διαφορετικά το χθεσινό παιχνίδι, που όντως πείραξε ο τρόπος που ήρθε η ήττα: Το αριθμητικό μειονέκτημα από νωρίς, δεν άφησε τον Βόλο να διεκδικήσει κι εμείς να δούμε κάποιες από τις δυνατότητες της ομάδας στην φετινή λίγκα.

Στο σημείο αυτό να τονίσουμε και την παρουσία του Λούκας Βιγιαφάνιες στο παιχνίδι, που ήταν αποκαρδιοτική!

Ο Βόλος τον πήρε για να κάνει την διαφορά και να τον ανεβάσει επίπεδο, όχι για να κάνει δύο ανόητα και αχρείαστα φάουλ στον χώρο της μεσαίας γραμμής και να αφήνει την ομάδα του με παίκτη λιγότερο!

Άσχετο αν η δεύτερη κίτρινη ήταν τραβηγμένη από τα μαλλιά από τον γνωστό Παπαδόπουλο, που να σημειώσουμε ότι ήταν ο μόνος που δεν ήθελε ο Ολυμπιακός να παραμείνει στην λίστα. Ίσως τώρα να εξηγείται και η άνεση με την οποία ο Θεσσαλονικιός “τελείωσε” το παιχνίδι από το πρώτο μισάωρο…

Ήταν η αρχή, ήταν μία αναμενόμενη ήττα, συνεχίζουμε…

ΣΣ: Τα πρώτα δείγματα γραφής όσον αφορά την διαιτησία από τα δύο πρώτα ματς της πρεμιέρας, ήταν ιδιαίτερα ανησυχητικά για τη “νέα τάξη πραγμάτων”.   

 

Trending