Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Επικίνδυνη έξοδος

Στην Τρίπολη σήμερα (7μμ) με τον Αστέρα ο Βόλος για την 2η αγωνιστική

Επικίνδυνη έξοδος σήμερα (7μμ  Novasports 2 HD) για τον Βόλο, που μετά την ήττα της πρεμιέρας στο Πανθεσσαλικό από τον Ολυμπιακό, πηγαίνει στην Τρίπολη να παίξει ένα δυνατό παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα.

Ο Βόλος με τον Ολυμπιακό ήθελε να δείξει πράγματα, όμως κόντρα σε μία τόσο ποιοτική ομάδα και με παίκτη λιγότερο από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, ήταν κάπως δύσκολο να το κάνει…

Σήμερα τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά, γιατί ο Αστέρας δεν είναι Ολυμπιακός και ο Βόλος θα προσεγγίσει εντελώς διαφορετικά το παιχνίδι.

Οι κυανέρυθροι του Γκόμεζ θα παίξουν για τη νίκη, θα χτυπήσουν το ματς με τους Αρκάδες, που πάντως προέρχονται από μία τεράστια νίκη με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και είναι λογικό να θέλουν απόψε να ντουμπλάρουν τις νίκες τους στο πρωτάθλημα.

Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό, ότι η διοίκηση του Αστέρα ανακοίνωσε έξτρα πριμ στους παίκτες της, σε περίπτωση που κερδίσουν σήμερα!

Δύσκολο ματς, πάντα η Τρίπολη αποτελεί μία δύσκολη έδρα στην οποία έχουν αφήσει πολύτιμους βαθμούς και οι “μεγάλοι” του ποδοσφαίρου μας, σε μία έδρα που ο Βόλος δυσκολεύεται.

Μόλις δύο νίκες σε δεκατρείς συνολικά αναμετρήσεις εντός και εκτός έδρας με τον Αστέρα Aktor έχει ο  Βόλος!

Η ομάδα της πόλης μας, έχει μια νίκη σε επτά ματς στην Αρκαδία, ενώ έχει σκοράρει μόλις  στα δύο από αυτά τα επτά ματς εκεί.

Στο ισόπαλο 1-1 στις 9 Δεκεμβρίου 2020 και στην περσινή της  νίκη με 2-0 για την διαδικασία των Stoiximan Playouts.

Στις περσινές αναμετρήσεις τους ο Αστέρας Aktor επικράτησε με 2-1 στο Βόλο και με 1-0 στην έδρα  του για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ενώ στην διαδικασία των Stoiximan Playouts  επικράτησε ο Βόλος με σκορ 2-0.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στις 24 Νοεμβρίου 2019 και η  αναμέτρηση τους ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα.

Αυτό επαναλήφθηκε στις 21 Δεκεμβρίου 2022 και  αυτές είναι οι μόνες λευκές ισοπαλίες στο σύνολο των 13 αγώνων τους και στις δύο έδρες, αφού στο  Βόλο δεν έχει υπάρξει αναμέτρηση χωρίς γκολ.

Δύο εμφανίσεις στα αποτελέσματα τους στην Τρίπολη  έχει και το 1-0 υπέρ του Αστέρα Aktor.

Οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί πάλι νωρίς αντιμέτωπες στο πρωτάθλημα τη σεζόν 2022-23, όταν για την  πρεμιέρα είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 3-3 σε μια αναμέτρηση που είχε γίνει στο Πανθεσσαλικό, με τον Βόλο μάλιστα να προηγείται  στο σκορ με 3-1…

7 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

3 ΝΙΚΕΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

3 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

1 ΝΙΚH ΒΟΛΟΣ

ΓΚΟΛ: 7-3

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, ο Μίλαν Ράσταβατς για τον Αστέρα υπολογίζει για πρώτη φορά στον Ιβοριανό στόπερ Σιμόν Ντελί, ενώ εκτός έμεινε ο Νικολάι Άλχο, που ακόμη δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Αναλυτικά η αποστολή: Παπαδόπουλος, Τσιντωτας, Καστάνιο, Ντελί, Γκαρθία, Άλβαρες, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι, Αλάγκμπε, Τζανδάρης, Μούμο, Ρέτζιτς, Μπαρτόλο, Παλάσιος, Άνταμ, Ρεγκίς, Μαντζης, Καλτσάς, Φαράζ, Ζουγλής.

Ο Βόλος τώρα έχει και πάλι δύο… καλές απουσίες.

Στην αποστολή της ομάδας, εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Βιγιαφάνιες και ο τραυματίας Τσοκάνης. Οι υπόλοιποι είναι στην διάθεση του Χοακίν Γκόμεζ : Σιαμπάνης, Κόβατς, Μύγας, Τάχατος, Καλογερόπουλος, Κορρέα, Μίλετιτς, Ασλανίδης, Τριανταφύλλου, Ντε Καμπς, Σμέλερς, Φερράρι, Γκλάβτσιτς, Μεντιέτα, Δόσης, Κόμπα, Ασεχνούν, Κόντε, Άλτμαν και Κόσζτα, είναι οι παίκτες που έχει στην διάθεσή του ο Ισπανός τεχνικός, που θέλει να πάρει τους πρώτους του βαθμούς στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)
Βοηθοί: Απτοσόγλου, Κολλιάκος
Τέταρτος: Κατσικογιάννης
VAR: Ζαμπαλάς, Παπαδάκης

Πιθανές ενδεκάδες:

Asteras AKTOR (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρθία, Αλάγκμπε, Καστάνιο, Χουχούμης – Καλτσάς, Μουνιόθ, Γιαμπλόνσκι, Κρέσπι – Άνταμ, Μπαρτόλο.

Βόλος (Γκόμες): Σιαμπάνης – Μίλετιτς, Καλογερόπουλος, Κορέα – Φεράρι, Μύγας – Γκλάβτσιτς, Κόμπα, Άλτμαν – Ασεχνούν, Κόσζτα.

Trending