Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Τρέχει να προλάβει ο Τσοκάνης

Πολύ σημαντικό το ματς με τον ΟΦΗ πριν την διακοπή

Το “διπλό” της Τρίπολης, επιβεβαίωσε την καλή εικόνα του Βόλου στην πρεμιέρα και ανέβασε αισθητά την ψυχολογία της Βολιώτικης ομάδας, που πλέον πηγαίνει αυτή την Κυριακή για ένα αποτέλεσμα κόντρα στον ΟΦΗ: Τη νίκη!

Το τρίποντο είναι μονόδρομος για τους κυανέρυθρους της πόλης μας, που θα πάνε με ηρεμία στην διακοπή του πρωταθλήματος, μετά την οποία ακολουθούν δύο ματς με τεράστιο βαθμό δυσκολίας, κόντρα σε ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και σε ΠΑΟΚ.

Οπότε κόντρα στον ΟΦΗ ο Βόλος πρέπει να κάνει το αυτονόητο, έτσι ώστε να πάρει αξία και η νίκη της Τρίπολης, αλλά και να πάει με περισσότερη άνεση στα ματς που ακολουθούν της διακοπής.

Αγωνιστικά ο Γκόμεζ μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Λούκας Βιγιαφάνιες που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής, όμως αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τάσου Τσοκάνη, που τρέχει για να προλάβει να δώσει το παρών του.

Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν και όπως ήδη τονίσαμε, η ψυχολογία της ομάδας είναι στα ύψη μετά την σπουδαία εκτός έδρας νίκη στην Τρίπολη.

Ο Μπερναντού

Σε εντατικούς ρυθμούς γυμνάζεται και ο Λούκας Μπερναντού, ο Γάλλος αμυντικός μέσος που αποκτήθηκε πρόσφατα και ενίσχυσε ακόμα περισσότερο την ομάδα, αποτελώντας άλλο ένα “όπλο” για τον Γκόμεζ, που πλέον έχει πληθώρα ποιοτικών επιλογών.

Στον Βόλο φρόντισαν να ενισχύσουν από την αρχή την ομάδα, που όντως διαθέτει ένα ποιοτικό ρόστερ, τις δυνατότητες του οποίου εννοείται ότι ακόμα δεν τις έχουμε δει.

Ο Γάλλος μέσος λοιπόν βάζει κι αυτός υποψηφιότητα για την αποστολή στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τον ΟΦΗ, αυξάνοντας και τον ανταγωνισμό για την 11άδα!

 

 

Trending