Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Με τον αέρα του νικητή

Ο Βόλος αντιμετωπίζει σήμερα στο Πανθεσσαλικό (19:30) τον επικίνδυνο ΟΦΗ

Η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League θέλει τον Βόλο να υποδέχεται στο Πανθεσσαλικό τον ΟΦΗ (19:30/ Cosmote Sport 2), ερχόμενος με… αέρα νικητή από το σπουδαίο “διπλό” της Τρίπολης την αγωνιστική που μας πέρασε!

Για να έχει αξία όμως η τεράστια νίκη της Τρίπολης, επιβάλλεται να νικήσει τον ΟΦΗ…

Τον επικίνδυνο ΟΦΗ, που βρίσκει τρόπο να κάνει δύσκολη την ζωή του Βόλου στο Πανθεσσαλικό και πόσο μάλλον σήμερα που έρχεται χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και με μόλις 1 βαθμό.

Ο Βόλος θέλει τους τρεις πόντους, έτσι ώστε να πάει άνετος στην διακοπή του πρωταθλήματος και να σχεδιάσει με ηρεμία τα δύο επόμενα ματς, με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Δύσκολο πρόγραμμα, άλλος ένας λόγος που η Βολιώτικη ομάδα θέλει πάση θυσία σήμερα τη νίκη.

Είκοσι ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Xοακίν Γκόμεζ, και αυτοί είναι οι εξής: Σιαμπάνης, Κόβακς, Μύγας, Τάχατος, Καλογερόπουλος, Κορρέα, Μίλετιτς, Ασλανίδης, Βιγιαφάνιες, Ντε Καμπς, Σμέλερς, Φερράρι, Γκλάβτσιτς, Μεντιέτα, Δόσης, Κόμπα, Ασεχνούν, Κόντε, Άλτμαν, Κόσζτα.

Εκτός έμεινε για μία ακόμη μία φορά ο τραυματίας Τσοκάνης, ενώ επέστρεψε ο Βιγιαφάνιες που ήταν τιμωρημένος.

Επίσης εκτός είναι και ο νεοαποκτηθείς Γάλλος Λούκας Μπερναντού, που είναι ανέτοιμος.

Από την άλλη, για τον ΟΦΗ το ξεκίνημα δεν είναι το ιδανικό.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα υπέστη στην πρεμιέρα εύκολη ήττα με σκορ 3-0 από την ΑΕΚ, ενώ στην δεύτερη αγωνιστική έμεινε στην ισοπαλία με τον Ατρόμητο (1-1) στο «Γεντί Κουλέ», παρόλο που προηγήθηκε στο σκορ από νωρίς και ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις.

Οι Ηρακλειώτες θα ψάξουν την πρώτη τους φετινή νίκη, έχοντας πλέον διαθέσιμο και τον Ταξιάρχη Φούντα, ο οποίος αποτελεί μία σπουδαία μεταγραφή και θα βρίσκεται στην αποστολή για την αναμέτρηση.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ περιλαμβάνει τους: Χριστογεώργο, Σωτηρίου, Καλαφάτη, Μαρινάκη, Χατζηθεοδωρίδη, Γκονζάλες, Χριστόπουλο, Λαμπρόπουλο, Αμπάντα, Καραχάλιο, Ριέρα, Γκαγιέγκος, Μπαΐνοβιτς, Φαϊτάκη, Κουτεντάκη, Μπάκιτς, Φούντα, Νους, Σενγκέλια, Γιούνγκ και Θεοδοσουλάκη.

Αντιθέτως, εκτός έμειναν οι τραυματίες Αποστολάκης, Μπρεσάν και Νέιρα, ο τιμωρημένος Ισέκα και οι Μπάουμαν, Λαγουδάκης, Κ. Χνάρης, Σημαντηράκης, Ζαχαριουδάκης, Αδαμάκης, Πιστικός, Μ. Χνάρης και Φανουράκης.

Διαιτητής: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής).

Βοηθοί: Σαμοΐλης, Στεφανής

Τέταρτος: Τσιάρας

VAR: Κουμπαράκης, Νιδριώτης

Βόλος (Γκόμεζ 3-5-2): Σιαμπάνης, Καλογερόπουλος, Κορέα, Μίλετιτς – Φεράρι, Μύγας, Γκλάβτσιτς, Κόμπα, Βιγιαφάνιες – Ασεχνούν, Κόσζτα.

ΟΦΗ (Δέλλας 4-2-3-1): Χριστογεώργος, Χατζηθεοδωρίδης, Λαμπρόπουλος, Χριστόπουλος, Μπόρχα – Γκαγιέγος, Καραχάλιος – Φούντας, Ριέρα, Μπάκιτς – Γιουνγκ.

Η προϊστορία

Ο Βόλος στις επτά αναμετρήσεις που έχει υποδεχθεί τον ΟΦΗ, έχει επικρατήσει στην  πρώτη, στην τελευταία και ενδιάμεσα (14 Μαΐου 2022) έχει σημειώσει την ευρύτερη  νίκη του στο πρωτάθλημα της Super League.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Κρήτης έχει πάρει τη νίκη στις τρεις από τις επτά  επισκέψεις της στο Βόλο, ενώ έχει κρατήσει το μηδέν στις δύο από αυτές.  Τα πέντε από τα 13 συνολικά τέρματα που έχει σημειώσει ο Γιον Τοράλ στη Super League είναι απέναντι στο Βόλο και φυσικά είναι ο πρώτος σκόρερ των  αναμετρήσεων των δύο ομάδων.

Ο Ισπανός μέσος είχε πετύχει και τα δύο γκολ του  ΟΦΗ στη νίκη με 2-0, στις 20 Νοεμβρίου 2021, σκόραρε άλλη μία φορά και στο ματς  του β’ Γύρου εκείνης της σεζόν στο Ηράκλειο (νίκη με 2-1 στις 13 Φεβρουαρίου  2022) και στις 20 Απριλίου 2024 είχε πάλι δύο γκολ στη νίκη των Κρητικών με 2-1 για  τα Play-out.

Από δύο γκολ για τον Βόλο έχουν πετύχει ο Τομ Φαν Βέερτ και ο Κέβιν  Ροσέρο. Μόλις σε ένα από τα 15 μεταξύ τους παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις και  ανεξάρτητα έδρας δεν έχει σημειωθεί γκολ και αυτό ήταν στις 20 Μαρτίου 2021 στην  αναμέτρηση τους για τα Play-out στην πόλη μας.

7 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

3 ΝΙΚΕΣ ΒΟΛΟΣ

1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ

3 ΝΙΚΕΣ ΟΦΗ

ΓΚΟΛ: 10-8

 

Trending