Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Στο Λονδίνο ο Κονέ για Φοφανά

Η ΑΕΚ από χθες έχει κορυφώσει τις επαφές για την υπόθεση του επιθετικού και ένας από τους βασικούς της στόχους, είναι και ο Φοφανά της Τσέλσι!

Μάλιστα, όπως φαίνεται η ομάδα για να δρομολογήσει τις τελικές επαφές και συζητήσεις έστειλε και άνθρωπο της στο Λονδίνο και συγκεκριμένα τον Παναγιώτη Κονέ που βρίσκεται στο Στάμφορντ Μπριζ και βλέπει από κοντά το Τσέλσι – Πάλας στο πλαίσιο των επαφών με τους Μπλε για τον Φοφανά.

Θυμίζουμς πως οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η Ένωση έχει καταφέρει να φτάσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο τις διαπραγματεύσεις της με τον 21χρονο Ιβοριανό επιθετικό, ο οποίος καλύπτεται επί της ουσίας οικονομικά από αυτά που του προσφέρει η ΑΕΚ και είναι θετικός στο ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα και να φορέσει τα κιτρινόμαυρα. Μάλιστα πρέπει να πούμε πως η πρόταση της Ένωσης στον παίκτη είναι εξαιρετική και αυτό φαίνεται απο το συμβόλαιο που θα έχει στην ΑΕΚ, αν εν τέλει το μεγάλο deal κλείσει, το οποίο θα είναι μεγαλύτερο από αυτό που έχει υπογράψει στην Τσέλσι.
Από εκεί και πέρα οι άνθρωποι της ΑΕΚ, με δεδομένο πως έχουν βρει πεδίο συμφωνίας με τον Φοφανά, πλέον επικεντρώνονται στις επαφές τους με την Τσέλσι, η οποία επιθυμεί να παραχωρήσει με πώληση τον ποδοσφαιριστή, ενώ η ΑΕΚ θέλει είτε δανεισμό με ενοίκιο και οψιόν για το επόμενο καλοκαίρι είτε αγορά. Πάνω εκεί, υπάρχει μια διαπραγμάτευση των δύο πλευρών και πλέον, με δεδομένο πως υπάρχει πυρετός επαφών αποφασίστηκε το ταξίδι του Κονέ στο Λονδίνο για τις τελικές συζητήσεις.

Θυμίζουμε βέβαια πως η ΑΕΚ για να είναι προετοιμασμένη για όλα τα ενδεχόμενα, τρέχει παράλληλα αφενώς και δεύτερη δυνατή λύση σέντερ-φορ και μάλιστα έχει προχωρήσει και εκεί τις επαφές της σε τελικό στάδιο, τόσο με τον παίκτη όσο και με την ομάδα του ενώ μάλιστα σε αυτή την δεύτερη περίπτωση μιλάμε για αγορά. Την ίδια ώρα στα υπόψην είναι άλλες δύο λύσεις ανάλογου επιπέδου και μένει να δούμε τα αποτελέσματα όλων αυτών των επαφών για την τελική επιλογή…

Click to comment

Trending