Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Φιλική νίκη με Ασεχνούν

Ο Βόλος 1-0 στην Λαμία σε χρήσιμο φιλικό προετοιμασίας

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (06/09) στο «Αθανάσιος Διάκος», ανάμεσα στη Λαμία και τον Βόλο.

Οι δύο ομάδες εκμεταλλεύτηκαν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο  την διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις της Εθνικής, παίζοντας μεταξύ τους ένα δυνατό ματς.
Ο Γκόμεζ είχε πει ότι ήθελε να δουλέψει ακόμα περισσότερο την ομάδα αμέσως μετά την ήττα από τον ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό και το ματς της Λαμίας, ήταν μία ιδανική ευκαιρία γι΄ αυτόν, να δει όλους τους παίκτες του.

Μάλιστα η πρώτοι 11 που ξεκίνησαν, αν εξαιρέσουμε τον Κορέα, στο πρόσφατο παιχνίδι με τον ΟΦΗ ήταν στον πάγκο, με τον Γάλλο Μπερναντού φυσικά να πραγματοποιεί απόψε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τα κυανέρυθρα.

Για την ιστορία, η ομάδα της πόλης μας, επικράτησε με 1-0, χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Ασεχνούν στο 35′, την ώρα που οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Μπικοφ.

Οι συνθέσεις 
Λαμία (Μαρίνος Σατσιάς): Raton, Sandberg, Κορνέζος, Andrade, Ring, Αθανασακόπουλος, Δοϊρανλής, Radonja, Τσιάκας, Σιμόνι, Guindo.

Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Βιτλής, Ντεντάκης, Σαραμαντάς, Furtado, Βλαχομήτρος, Bykov, Nunez, Σουρδής, Μαργαρίτης, Νικολόπουλος, Mekic.

Bόλος (Χοακίν Γκόμεζ): Kovacs, Τάχατος, Τριανταφύλλου, Kορέα, Ασλανίδης, Smeulers, De Kamps, Bernandou, Mendeita, Assehnoun, Conde.

Αναπληρωματικοί: Παπαδόπουλος, Αλεξιάδης, Miletic, Λυκουρίνος, Θεοχάρης, Δόσης, Glavcic, Comba, Altman, Βιγιαφάνιες.

Trending