Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Ικανοποιημένος ο Γκόμεζ

Έδειξε καλά στοιχεία ο Γάλλος Μπερναντού, με δική του ασίστ το γκολ 

Ικανοποιημένος από όλα όσα είδε από τους παίκτες του έμεινε ο Χοακίν Γκόμεζ, με τον Ισπανό τεχνικό των κυανέρυθρων να δίνει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν τους λες και… ρεζέρβες και που κάλλιστα μπορούν να χτυπήσουν την πόρτα της 11αδας!

Ο Βόλος έχει βάθος στο ρόστερ του, απομένει να περάσει την δική του φιλοσοφία στην ομάδα ο Ισπανός τεχνικός και να έρθουν τα αποτελέσματα.

Οπωσδήποτε η εντός έδρας ήττα από τον ΟΦΗ προβλημάτισε τους κυανέρυθρους, που βέβαια κοιτάζουν τα επόμενα βήματά τους.

Όσο τώρα για το φιλικό της Λαμίας, ο Γκόμεζ είδε αυτά που ήθελε από τους παίκτες του, ενώ καλές εντυπώσεις άφησε ο Γάλλος Μπερναντού.

Ένας παίκτης γρήγορος, με καλή τεχνική κατάρτιση, μάλιστα με δική του ασίστ μπήκε και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης από τον Ασεχνούν, που εννοείται ότι αποτελεί ένα από τα δυνατά “όπλα” του Βόλου στο πρωτάθλημα.

Γενικά ο Γκόμεζ έμεινε ικανοποιημένος από αυτά που είδε…

Η συνέχεια είναι ιδιαίτερα απαιτητική για τους κυανέρυθρους της πόλης μας, που με την επανέναρξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα, παίζουν την Δευτέρα (16/9) στη Νέα Φιλαδέλφεια με την ΑΕΚ, ενώ το Σάββατο (21/9) υποδέχονται στο Πανθεσσαλικό τον ΠΑΟΚ, εκεί ήταν και οι αντιρρήσεις που είχε ο Βόλος για τον ορισμό του παιχνιδιού με την ΑΕΚ την Δευτέρα, αφού μετά από 5 ημέρες (Σάββατο) θα παίξει με τον ΠΑΟΚ.

Όμως η cosmote έχει φτιάξει το πρόγραμμά της…

Στο ματς της Νέας Φιλαδέλφειας επιστρέφει και ο Τσοκάνης που ούτε και χθες στην Λαμία έδωσε το παρών του, ενώ μετά την σημερινή προπόνηση, ο Γκόμεζ έδωσε ρεπό στους παίκτες του, που ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους, για το πρωί της Τρίτης (10/9).

 

Trending