Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Πάει για ακόμα μία προσθήκη

Ψάχνει για αμυντικό χαφ ο Βόλος που ξεκίνησε προετοιμασία για την ΑΕΚ

Ο Σούντγκρεν ίσως να μην είναι η τελευταία μεταγραφική κίνηση για τον Βόλο, στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού που ολοκληρώνεται αύριο Τετάρτη για τους παίκτες που έχουν ομάδα, όμως υπάρχει και το παράθυρο των ελευθέρων ποδοσφαιριστών ως το τέλος του μήνα.

Στο θέμα μας τώρα, οι πληροφορίες θέλουν τους κυανέρυθρους της πόλης μας, να ψάχνουν για έναν ακόμα ποδοσφαιριστή, που θα ενισχύσει τον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής.

Συγκεκριμένα ο Γκόμεζ δεν θα έλεγε όχι σε ένα αμυντικό χαφ, ένα “6άρι” δηλαδή, που θα θωρακίσει ακόμα περισσότερο την Βολιώτικη ομάδα, που ήταν ιδιαίτερα δραστήρια στις καλοκαιρινές μεταγραφές.

Ο Βόλος έχει βάλει ψηλά τον πήχη, θέλει να βρίσκεται στο τέλος της σεζόν στις θέσεις  5-8 και να διεκδικήσει ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο!

Δύσκολο… Οι μνηστήρες είναι πολλοί, οι ομάδες είναι ενισχυμένες και το νέο φορμάτ, είναι αλήθεια πως τις άνοιξε την όρεξη, από την στιγμή που μπορούν να διεκδικήσουν το Ευρωπαϊκό όνειρο, δίχως να πρέπει να πλασαριστούν στην πρώτη 6άδα (play-off).

Σε κάθε περίπτωση ο Βόλος έχει διαμορφώσει το ρόστερ του, διαθέτει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, που μπορούν να βγάλουν ένα εξίσου καλό αποτέλεσμα μέσα στο γήπεδο.

Πέρα από τον μεταγραφικό σχεδιασμό που οδεύει στην ολοκλήρωσή του, υπάρχει και το πρωτάθλημα που αρχίζει ξανά, μετά την αναγκαστική διακοπή για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων.

Ο Βόλος έχει μπροστά του την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και δυστυχώς δεν θα πάει άνετος εκεί, από την στιγμή που έχασε από τον ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι οι κυανέρυθροι ξεκίνησαν χωρίς προβλήματα την προετοιμασία τους, ένα παιχνίδι που θα γίνει την Δευτέρα (16/9).

Εννοείται πως έχει ενσωματωθεί και ο Σούντγκρεν, που διεκδικεί θέση στην αποστολή…

Trending