Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Ολοκληρώθηκε το κυανέρυθρο ρόστερ

Ο Βασίλης Φωτιάς ορίστηκε για το ματς της Δευτέρας με την ΑΕΚ

Την οριστική του μορφή πήρε πλέον το ρόστερ του Βόλου, μετά την τελευταία χρονικά προσθήκη και του Σούντγκρεν.

Ο Βόλος διαθέτει 28 ποδοσφαιριστές, με τον Χοακίν Γκόμεζ να διαθέτει αξιόπιστες λύσεις σε κάθε γραμμή και αυτό που λέμε βάθος.

Απομένει να δούμε πράγματα από την ομάδα μέσα στο γήπεδο, γιατί οι δυνατότητες υπάρχουν και ο Βόλος μπορεί και πρέπει να παίξει το ποδόσφαιρο με το οποίο συστήθηκε στην φίλαθλη ποδοσφαιρική Ελλάδα…

Χθες τα μεσάνυχτα τελείωσε η μεταγραφική περίοδος, με τον Βόλο να μην προχωρά στην απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή και να μην επιβεβαιώνει τις φήμες που ήθελαν να το κάνει.

Μάλιστα στον Βόλο δεν θα κοιτάξουν (τουλάχιστον πολύ δύσκολα θα το κάνουν) καν την αγορά των ελευθέρων, που τελειώνει στις 31 του μήνα, από την στιγμή που ο Γκόμεζ έχει ότι χρειάζεται για να προχωρήσει την ομάδα.

Την ομάδα που κοιτάζει το ματς της Δευτέρας με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια…

Ένα δύσκολο παιχνίδι, που όμως θα διεκδικήσει να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, μέσα σε μία τρομερά δύσκολη έδρα και κόντρα σε μία ομάδα που ήδη έχει χάσει την Ευρώπη και που έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά το πρωτάθλημα και θέλει να ξαναπάρει τα σκήπτρα.

Αγωνιστικά ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει να αντιμετωπίσει το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα, επέστρεψε και ο Τσοκάνης, ενώ σε καλή κατάσταση είναι τόσο ο Μπερναντού, όσο και ο Σούντγκρεν, που και οι δύο διεκδικούν θέση στην αποστολή.

Ο Φωτιάς σφυρίζει στη Νέα Φιλαδέλφεια

Η ΚΕΔ όρισε τους διαιτητές για τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής, με τον Βασίλη Φωτιά να ορίζεται στο ματς του Βόλου κόντρα στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά

20:00 ΑΕΚ – Βόλος
Διαιτητής: Φωτιάς
Βοηθοί: Φωτόπουλος, Μηνούδης
VAR: Παπαδόπουλος, Απτοσόγλου
Τέταρτος: Κατσικογιάννης

Trending