Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Ξεχωρίζει το ντέρμπι της Τούμπας

Επιστροφή στην δράση στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά την διακοπή για τις Εθνικές ομάδες, με την αυλαία της 4ης αγωνιστικής να ανοίγει χθες Σάββατο με την ισοπαλία της Λαμίας κόντρα στην Καλλιθέα και τη νίκη του Ατρομήτου στην Τρίπολη!

Σήμερα Κυριακή ξεχωρίζει  το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα στις 20:30, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για βαθμολογικούς αλλά και ψυχολογικούς λόγους, με τους πράσινους η αλήθεια είναι να καίγονται για τη νίκη, μετά τις γκέλες που έχουν κάνει στο πρωτάθλημα.

Την ίδια ώρα, ο Άρης αντιμετωπίζει στο Ηράκλειο τον ΟΦΗ, σε ένα παιχνίδι που και οι δύο θέλουν τους τρεις βαθμούς και που είναι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα.

Οι Κρητικοί θέλουν να πάρουν την πρώτη νίκη στην έδρα τους μετά το μεγάλο διπλό στο Πανθεσσαλικό, ενώ ο Άρης φιλοδοξεί να πάρει το δεύτερο τρίποντο της σεζόν και πάλι μακριά από την έδρα του.

Το μενού ανοίγει (16:30) με την αναμέτρηση Πανσερραϊκός – Λεβαδειακός, στο ντέρμπι των ουραγών αφού και οι δύο ομάδες είναι χαμηλά στην βαθμολογία, με τον Πανσερραϊκό να μην έχει ακόμα ούτε βαθμό στο πρωτάθλημα!

Τέλος στις 18:30 ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει το σερί του απέναντι στον Παναιτωλικό αυτή την φορά, στο γεμάτο “Γ. Καραϊσκάκης” για να μπορέσει να εκμεταλλευτεί όποιο αποτέλεσμα έρθει στο ντέρμπι της Τούμπας.

Αναλυτικά

Σάββατο 14/9

Λαμία – Athens Καλλιθέα 0-0

Αστέρας AKTOR – Ατρόμητος 1-2

Κυριακή 15/9

Πανσερραϊκός – Λεβαδειακός (16:30 Novasports Prime )

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός (18:30 COSMOTE Sport 2)

ΟΦΗ – Άρης (20:30 COSMOTE Sport 1 )

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (20:30 Novasports Prime )

Δευτέρα 16/9

ΑΕΚ – Βόλος (20:00 COSMOTE Sport 1)

Click to comment

Trending