Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Ο Χουάν Φεράντο στον Πανσερραϊκό

Τελικά ο Πανσερραϊκός, έκανε την έκπληξη και φέρνει τον Ισπανό Χουάν Φεράντο, για να υπογράψει με τα «λιοντάρια» το νέο του συμβόλαιο και να επιστρέψει στην χώρα μας μετά από το επιτυχημένο πέρασμα του στην Ινδία και τον Βόλο φυσικά!

Γνώστης της Ελληνικής πραγματικότητας, αφού εκτός από τον Βόλο που τον έβαλε στον ποδοσφαιρικό χάρτη της χώρας, είχε εργαστεί πιο παλιά και στον Εργοτέλη.

Ένας προπονητής που γνωρίστηκε με τους ανθρώπους της Σερραϊκής ομάδας, από τα διπλά ματς του Κυπέλλου την σεζόν 2019/20, όπου οι Βολιώτες απέκλεισαν δύσκολα στα πέναλτι τον Πανσερραϊκό, αλλά ο Φεράντο που είχε διαδοχικές ανόδους με τον Βόλο δίνοντας με τον καλύτερο τρόπο τα διαπιστευτήρια του, είχε εκτιμηθεί εκτός από προπονητής και ως χαρακτήρας.

Αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας στα μάτια, όπου και αναγκάστηκε να τερματίσει άδοξα την καριέρα του στον Βόλο αλλά το ξεπέρασε και τώρα είναι καλά

Στην Ινδία με δυο διαφορετικές ομάδες κατέκτησε 2 κύπελλα και ένα πρωτάθλημα, ενώ φέτος, στο νέο ξεκίνημα του με την ΑΕΚ Λάρνακας, τον πλήγωσε η Ουγγρική Πάκσι στα προκριματικά του Conference League και αποχώρησε.

Click to comment

Trending