Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Στροφή στο Κύπελλο

Εκτίει την ποινή του ο Φερράρι στην Κρύα Βρύση απών και ο Ντε Καμπς

Στροφή στο Κύπελλο για την ομαδα του Βόλου, που την Τετάρτη (25/9) αντιμετωπίζει σε νοκ άουτ αναμέτρηση τον Απόλλωνα στην Κρύα Βρύση.

Θυμήζουμε ότι οι “πρίγκηπες του κάμπου” ήδη έχουν κάνει μία έκπληξη αποκλείωντας τη Νίκη στον προηγούμενο γύρο.

Τα παιχνίδια αυτά κρύβουν κινδύνους και παγίδες αν δεν τα προσέξεις και στον Βόλο θα πρέπει να το δουν σοβαρά, έτσι ώστε η ομάδα να πάρει το αποτέλεσμα και να περάσει στην επόμενη φάση του θεσμού.

Εννοείται πως δεν τίθεται θέμα για την χαοτική διαφορά δυναμηκότητας των δύο ομάδων, όμως ο Βόλος θα πρέπει αυτό να το αποδείξει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Χοακίν Γκόμεζ που είδε τους παίκτες να προσπαθούν κόντρα στον ΠΑΟΚ, στον οποίο και δημιούργησαν επικίνδυνες καταστάσεις, ωστόσο στάθηκαν τρομερά άτυχοι τόσο στην φάση του χαμένου πέναλτι του Άλτμαν, όσο και στην μείωση του σκορ αφού αμέσως μετά οι Θεσσαλονικείς πέτυχαν και τρίτο τέρμα και τελείωσαν το ματς και τυπικά.

Γιατί ουσιαστικά το παιχνίδι τελείωσε με την αποβολή του Φερράρι, που θα εκτίσει όμως την ποινή του στην Κρύα Βρύση στο Κύπελλο.

Κόντρα στον τοπικό Απόλλωνα, δεν θα παίξει και ο τραυματίας Ντε Καμπς, κάτι που σημαίνει ότι ο Βλολος θα πάει εκεί με αυτές τις δύο απουσίες.

Λογικά ο Ισπανός τεχνικός θα μπορέσει να βάλει στην εξίσωση κι άλλους παίκτες με λιγότερο χρόνο συμμετοχής, κόντρα σε μία ομάδα Γ΄ Εθνικής…

Από εκεί και πέρα είναι λογικό στον Βόλο να σκέφτονται το παιχνίδι κόντρα στην Καλλιθέα, που παρουσιάζει μία εξαιρετικά δουλεμένη ομάδα, με έμπειρους παίκτες, που ήδη έχουν κόψει βαθμούς από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, παίζοντας μάλιστα καταπληκτικό ποδόσφαιρο!

Όμως προέχει η πρόκριση στην Κρύα Βρύση και στην συνέχεια οι κυανέρυθροι θα καταστρώσουν τα πλάνα τους για το παιχνίδι του Σαββάτου (28/9) με τους νεοφώτιστους που δεν αστειεύονται και μετρούν 4 ισοπαλίες και μία ήττα στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό…

Trending