Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Παρελθόν ο Γκόμεζ πάει με Καλογήρου

Σε αναζήτηση προπονητή οι κυανέρυθροι του Βόλου που παίζουν σήμερα Κύπελλο

Στον Βόλο από την αρχή μιλούσαν για το καλύτερο ρόστερ της ομάδας, από τότε που αυτή πρωτοεμφανίστηκε στην Super League..

Είναι λογικό να έχουν και τις ανάλογες απαιτήσεις, με την εικόνα που παρουσίαζε η ομάδα όμως να μην τους δικαιώνει.

Οπότε η κατάστση δεν μπορούσε να συνεχιστεί άλλο και ήρθε το μοιραίο: Η απομάκρυνση του Χοακίν Γκόμεζ!

Ο Βόλος πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, με την ομάδα να παίζει σήμερα στην Κρύα Βρύση με τον Απόλλωνα για το Κύπελλο σε νοκ άουτ παιχνίδι…

Χρέη προπονητή θα εκτελέσει ο κόουτς της Κ 19 Λευτέρης Καλογήρου, που έτσι κι αλλιώς είχε ανέβει στο τιμ της πρώτης ομάδας κοντά στον Γκόμεζ.

Η ανακοίνωση του Βόλου

Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει τη λύση τη συνεργασίας της με τον προπονητή Χοακίν Γκόμεζ στον οποίο εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Από εκεί και πέρα οι κυανέρυθροι ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Ισπανού, που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι Έλληνας και που γίνονται προσπάθειες αυτός να κλείσει άμεσα, έτσι ώστε να προλάβει το παιχνίδι του Σαββάτου με την Athens Καλλιθέα. Δύσκολα πράγματα…

Πολλές απουσίες

Όσο τώρα για το σημερινό ματς, ο Βόλος θα παίξει χωρίς τους Φερράρι (τιμωρημένος), Ντε Καμπς (τραυατίας), Κόβακς, Άλτμαν, Γκλάβτσιτς, Μεντιέτα, Μίλετιτς και Μύγα, που έμειναν στον Βόλο.

Λυκουρίνος και Νταϊλιάνη είναι στην αποστολή και υπάρχει μάλιστα σοβαρό ενδεχώμενο, κάποιος από τους δύο να ξεκινήσει βασικός!

Το παιχνίδι αρχίζει στις 3μμ και είναι τηλεοπτικό (Cosmote Sport 4).

Trending