Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Πρόκριση δια περιπάτου

Ο Βόλος νίκησε με 3-0 στην Κρύα Βρύση και βλέπει τώρα την Καλλιθέα

Χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα, ο Βόλος έκανε το αυτονόητο και κέρδισε στην Κρύα Βρύση τον τοπικό Απόλλωνα, περνόντας έτσι στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι κυανέρυθροι της πόλης μας, μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και θέλησαν να τελειώσουν από πολύ νωρίς την υπόθεση πρόκριση.

Μόλις σρο 9΄ ο Κόσζτα άνοιξε το σκορ και χάρη στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων το 1-0 έμεινε ως και το 40΄, εκεί που έγινε το 2-0 και το ματς στην ουσία τελείωσε.

Όχι ότι υπήρχε περίπτωση να γίνει κάτι το διαφορετικό… Είπαμε: Η διαφορά των δύο αντιπάλων ήταν χαοτική.

Απλά στο 42΄ ο Δόσης πέτυχε το 3-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, σ΄ αυτό το άνετο πέρασμα του Βόλου από την κωμόπολη της Πέλλας.

Στο μυαλό των κόουτς

Με 4-4-2 παρέταξε την ομάδα ο Λευτέρης Καλογήρου, με τον Σιαμπάνη κάτω από τα δοκάρια, τον Σούντγκρεν δεξιά και τον Σμέλερς αριστερά, με τους Τριανταφύλλου και Κορρέας στα στόπερ.

Τσοκάνης, Δόσης, Κόμπα και Βιγιφάνιες στην μεσαία γραμμή και μπροστά τους Ασεχνούν και Κόσζτα.

Το παιχνίδι

Στο 9΄ ο Κόσζτα άνοιξε το σκορ μετά από κεφλιά πάσα του Ασεχνούν, ενώ στο 14΄ ο Δόσης πήρε την κεφαλιά, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Δουμουκτσίδης απέκρουσε, όμως ο επερχόμενος Ασεχνούν με προβολή έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 28΄ ο Βόλος είχε τεράστια ευκαιρία με τον Ασεχνούν, που μόνος με τον τερματοφύλακα σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούων…

Στο 30΄ καταγράφεται η πρώτη τελική των γηπεδούχων, με τον Ταουσιάνη να σουτάρει άουτ, ενώ στο 33΄ ο Βιγιαφάνιες νικήθηκε από τον Δουμουκτσίδη.

Στο 33΄ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων είπε και πάλι όχι στον Βόλο, αυτή την φορά σε σουτ του Βιγιαφάνιες, ενλω στο 37΄ ο Ασεχνούν μετά από πάσα του Βιγιαφάνιες, δεν μπόρεσε να νικήσει τον Δουμουξίδη που έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 39΄ ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα πρόλαβε τον Κόμπα, όμως στο 40΄ νικήθηκε από τον Κόσζτα που μετά από ασίστ του Ασεχνούν έκανε το 2-0.

Το ημίχρονο έκλεισε με ένα ακόμα γκολ, αυτή την φορά από τον Δόση που με κεφαλιά μετά από σέντρα του Σούντγκρεν έγραψε το 3-0 για τους κυανέρυθρους της πόλης μας.

Στο 67΄ έγινε η πρώτη καλή στιγμή με το σουτ του Κόμπα να περνά άουτ, ενώ στο 75΄ οι γηπεδούχοι είχαν ένα σουτ του Βασιλειάδη που δεν ανησύχησε τον Σιαμπάνη.

Στο 83΄ο Κόντε δεν μπόρεσε να σκοράρει, ενώ στο 87΄ Τριανταφύλλου και Κόντε με διαδοχικές κεφαλιές αστόχησαν.

Τελευταία χαμένη ευκαιρία με τον Νταϊλιάνι στο 89΄, όταν ο Κόντε του έδωσε μπαλιά πάρε βάλε, όμως ο νεαρός επιθετικός δεν μπόρεσε να σκοράρει.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ: Δομουκτσίδης, Πλατσιώτας, Κοτσίνης (70′ Γραμματικού), Γιαλαμούδης, Ιωσηφίδης, Ξανθόπουλος (70′ Βασιλειάδης), Τσερρίκου, Καράμπελας, Γιόνδης (50′ Τσάνι), Ταουσάνης (59′ Χατζηαλεξιάδης), Τζήμας (70′ Χαβιαρόπουλος).

Βόλος (Καλογήρου): Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Σμέλερς, Τριανταφύλλου, Κορρέα (46΄ Ασλανίδης), Τσοκάνης, Δόσης, Κόμπα (73΄ Μπερναντού), Βιγιαφάνιες (62΄ Λυκουρίνος), Κόσζτα (62΄ Κόντε), Ασεχνούν (46΄ Νταϊλιάνι).

Trending