Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Ο Πανσερραϊκός του Φεράντο νίκησε 2-1 στην Λαμία

Για πέντε παιχνίδια ο Πανσερραϊκός αγνοούσε την χαρά της νίκης μετρώντας τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία στο ελληνικό πρωτάθλημα, ωστόσο αυτό το αρνητικό σερί σταμάτησε στην πόλη από την Φθιώτιδα.

Η ομάδα του Φεράντο χάρις σε τέρματα των Δεληγιαννίδη και Μπετανκόρ στο 36ο και 64ο λεπτό αντίστοιχα πήρε τους τρεις βαθμούς με σκορ 2-1, για το σύνολο του Σατσιά μείωσε ο Ρίνγκ στο 67ο λεπτό. Και οι δύο ομάδες τελείωσαν την αναμέτρηση με 10 παίκτες καθώς ο Τσέτσιλας απέβαλε τους Βλαχομήτρο στο 23′ και Περούτσι στο 64ο λεπτό.

Έσπασε το “ρόδι” ο Πανσερραϊκός
(INTIME)

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες δεν μπόρεσαν να πιάσουν ρυθμό στα πρώτα λεπτά. Στο 57ο λεπτό υπήρξε αριθμητική ισορροπία, καθώς ο Περούτσι δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας και την ομάδα του με 10 παίκτες. Και ενώ εξέλιξη αυτή θα έλεγε κανείς πως θα οδηγούσε στην ισοφάριση ο Πανσερραϊκός πέτυχε και δεύτερο τέρμα στο 64ο λεπτό.

Ο Φαρές έκανε την σέντρα ο Μπετανκόρ πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-0. Οι παίκτες του Μαρίνου Σατσιά δεν παράτησαν το παιχνίδι, καθώς στο 67ο λεπτό ο Γκίντο έστρωσε στον Ρίνγκ, ο τελευταίος επιχείρησε το σουτ η μπάλα βρήκε και στα σώματα των αμυνόμενων του Πανσερραϊκού εξουδετερώνοντας τον Γκουγκεσασβίλι για να γίνει το 2-1.

Η Λαμία στα εναπομείναντα λεπτά της αναμέτρησης πίεσαν για την ισοφάριση, χωρίς κάποιο αποτέλεσμα με τον Πανσερραϊκό να πανηγυρίζει το πρώτο του τρίποντο στην Super League.

Έσπασε το “ρόδι” ο Πανσερραϊκός
(INTIME)

ΓΚΟΛ: 67′ Ρίνγκ / 36′ Δεληγιαννίδης, 64′ Μπετανκόρ
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 90+3′ Φουρτάδο / 32′ Φαρές, 40′ Στάικος, 45+4′ Περούτσι, 58′ Τομάς, 90+2′ Μπετανκόρ
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 23′ Βλαχομήτρος / 57′ Περούτσι
ΔΟΚΑΡΙ:

Λαμία (Σατσιάς): Κόστιτς, Αντράντε, Νούνιες (84′ Σαραμαντάς), Μέκιτς (64′ Γκίντο), Φουρτάδο, Βλαχομήτρος, Ενρίκεζ (64′ Μπικόφ), Ρίνγκ, Ραντόνια (84′ Σιμόνι), Κορνέζος, Γιαννούτσος (64′ Δοϊρανλής)

Πανσερραϊκός (Φεράντο):, Δεληγιαννίδης, Μπέργκστρομ (60′ Καρασαλίδης), Ντάβιντσον, Φαρές, Στάικος (45′ Λιάσος), Περούτσι, Χαντάκιας, Χατζιστραβός (60′ Ζελέν), Τομάς (75′ Ντέλετιτς), Μπετανκόρ

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 28/9

Βόλος – Athens Kallithea 1-1
Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός 1-1

Κυριακή 29/9

ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-2
Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-0
ΠΑΟΚ – Άρης 0-1
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 2-0

Δευτέρα 30/9

Λαμία – Πανσερραϊκός 1-2

Click to comment

Trending