Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Αρνητικό ρεκόρ προσέλευσης

Πως έφτασε ο Βόλος να παίζει μεταξύ συγγενών και φίλων στο “παγωμένο” Πανθεσσαλικό

Στο παιχνίδι με την Καλλιθέα ο Βόλος δεν έχασε μόνο την ευκαιρία να κερδίσει το ματς, αλλά υπέστει μία βαριά ήττα στις… εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου.

Ποια;

Τα 90 εισιτήρια που κόπηκαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αποτελεί αρνητικό ρεκόρ για την κατηγορία και αυτό είναι το μεγάλο, το τεράστιο πρόβλημα για την κυανέρυθρη ομάδα, που εδώ και 7 χρόνια εκπροσωπεί επάξια την Μαγνησία στην μεγάλη επαγγελματική κατηγορία, όμως ο κόσμος χάνεται, λιγοστεύει, φεύγει από το γήπεδο!

Γιατί;

Η μακροβιότερη ομάδα της περιοχής στην Α΄ Εθνική, ενώ ξεκίνησε από την ερασιτεχνική Γ΄ Εθνική με γεμάτο το στάδιο της Νεάπολης, έφτασε στο σημείο την αγωνιστική που μας πέρασε να κόψει μόλις 90 εισιτήρια!!!

Ντροπή για την πόλη, ντροπή για τους Βολιώτες φιλάθλους, όμως όπως λέει και ο λαός μας “μονός καυγάς δεν γίνεται”…

Έχει και η διοίκηση της ΠΑΕ τις ευθύνες της και μάλλον είναι μεγαλύτερες από αυτές που αντιστοιχούν στους Βολιώτες φίλους του ποδοσφαίρου.

Ο κόσμος από την αρχή είχε την τάση να αγκαλιάσει αυτό το νέο, αυτό το καινούργιο που ήρθε στην πόλη για να κάνει μεγάλα πράγματα στο ποδόσφαιρο…

Ο Βόλος ανέβηκε σε χρόνο ρεκόρ στην  Super Laeague, φθάνοντας στο σημείο να παίξει και στα play-off, κάτι που ούτε στα πιο τρελά ποδοσφαιρικά της όνειρα δεν τολμούσε να δει η πόλη.

Με 400 περίπου παιδιά στις ακαδημίες της η κυανέρυθρη ομάδα, αποτελεί έναν ζωντανό οργανισμό που βγάζει υγεία, προσφέρει στην περιοχή, όμως…

Ο κόσμος έφυγε από το γήπεδο!

Γιατί;

Οι εξέδρες του Πανθεσσαλικού πλέον θυμίζουν εποχή καραντίνας!

Μήπως στην ΠΑΕ πρέπει να κοιτάξουν το θέμα αυτό με την σοβαρότητα που του αρμόζει; Γιατί κακά τα ψέματα, όσο υγεία και να βγάζει μία ομάδα, αν δεν έχει την συμπαράσταση και την στήριξη του κόσμου, δεν μπορεί να έχει μέλλον.

Το γνωρίζει αυτό καλύτερα απ΄ όλους ο εμπνευστής αυτής της ιδέας, ο Αχιλλέας Μπέος, που ξέρει καλύτερα από τον καθένα πως θα φέρει πίσω τον κόσμο στο γήπεδο.

Είναι κρίμα για την ομάδα, είναι κρίμα για τους Βολιώτες φιλάθλους, είναι κρίμα για ολόκληρη την πόλη, που ζει κάτι πρωτόγνωρο: Να έχει “μόνιμα” ομάδα στην Α΄ Εθνική!!!

Τα ποδοσφαιρικά πάρτι πρέπει να συνεχιστούν στο Πανθεσσαλικό, με την συμμετοχή όμως των Βολιωτών και όχι μόνο των φιλοξενουμένων φιλάθλων, που βεβαίως η πόλη τους θέλει και τους περιμένει…

Η ομάδα όμως περιμένει και τους Βολιώτες φιλάθλους για να την στηρίξουν.

Trending