Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Επικίνδυνη έξοδος

Στο Περιστέρι δοκιμάζεται το Σάββατο ο Βόλος με τον Ατρόμητο

Μετά την ισοπαλία κόντρα στην Athens Καλλιθέα στο Πανθεσσαλικό και τους βαθμούς που χάθηκαν άδικα, βάση της εμφάνισης της Βολιώτικης ομάδας, όλοι πλέον στρέφουν την προσοχή τους, στο ματς του Σαββάτου στο Περιστέρι με τον δυνατό Ατρόμητο.

Ο Βόλος έδειξε ότι έχει καλή ομάδα που η βαθμολογική της θέση και συγκομιδή, οπωσδήποτε την αδικεί.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης με την πρώτη του παρουσία στον κυανέρυθρο πάγκο, έδειξε ότι θέλει (και μπορεί) να αλλάξει την εικόνα της ομάδας, που όντως προβλημάτιζε.

Κόντρα στους νεοφώτιστους της Καλλιθέας ο Βόλος ήταν πιο παραγωγικός από ποτέ σ΄ αυτές τις 6 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, που παρουσίαζε ένα νωχελικό πρόσωπο, μία ομάδα που δεν μπορούσε να δημιουργήσει και που εύκολα ο αντίπαλος της δημιουργούσε επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ της.

Οι αριθμοί λένε την αλήθεια, με τον Βόλο σε έξι ματς να έχει βρει δίχτυα μόλις 4 φορές και να έχει παραβιαστεί η εστία του 12!!! 

Διαθέτει με λίγα λόγια την χειρότερη επίθεση και την δεύτερη χειρότερη άμυνα.

Αυτό πρέπει να αλλάξει…

Στον Βόλο τώρα κοιτάζουν το επόμενο βήμα, που είναι το ερχόμενο Σάββατο στο Περιστέρι κόντρα στον δυνατό Ατρόμητο, που βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 8 βαθμούς, έχοντας μία απόλυτη ισορροπία στα παιχνίδια του, σημειώνοντας 2 νίκες, 2 ισοπαλίας και ισάριθμες ήττες, ενώ και στα τέρματα παρουσιάζει επίσης την απόλυτη ισορροπία, έχοντας 9 γκολ υπέρ και 9 κατά!

Εκεί ο Βόλος θα βρει και παλιούς γνωστούς, αφού Φαν Βέερτ και Ουάρντα αγωνίζονται από το καλοκαίρι στην ομάδα του Περιστερίου, που έχει θέσει στόχο την έξοδό της στην Ευρώπη.

Μην ξεχνάμε ότι και ο Βόλος κοιτάζει ψηλά κι ας είναι χαμηλά, διαθέτει το ρόστερ για να διεκδικήσει πράγματα φέτος.

Και το παιχνίδι του Περιστερίου μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία μιας νέας αρχής…

Αγωνιστικά τώρα, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης που πλέον γνωρίζει καθημερινά όλο και περισσότερο την ομάδα, δεν έχει να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, πέρα από την απουσία του Ντε Καμπς (θλάση).

Όλοι οι άλλοι είναι κανονικά στην διάθεσή του, με τις προπονήσεις να συνεχίζονται καθημερινά με αμείωτη ένταση.

Αύριο μετά την τελευταία προπόνηση, ο Έλληνας τεχνικός θα ανακοινώσει και την αποστολή, η οποία στην συνέχεια θα φύγει για την Αθήνα.

Ο… “κορυφαίος” στο Περιστέρι

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Βόλου με τον Ατρόμητο.

Βοηθοί του ορίστηκαν οι Κωσταράς (Αιτ/νιας) και Δημητριάδης (Μακεδονίας), 4ος ο Περράκης (Αθήνας) και στο VAR θα βρίσκονται οι Παπαπέτρου (Αθήνας) και Αντωνίου (Αχαΐας).

 

Trending