Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Ικανοποίηση και ηρεμία

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης έχει πλέον χρόνο για να δουλέψει τον Βόλο

Το μεγάλο “διπλό” του Βόλου στο Περιστέρι επί του ισχυρού Ατρομήτου, ανέβασε κατακόρυφα την ψυχολογία των κυανέρυθρων της πόλης μας, που έχουν τώρα την ευκαιρία να δουλέψουν με απόλυτη ηρεμία με τον καινούργιο τους προπονητή, σ΄ αυτό το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος για τα παιχνίδια της Εθνικής μας ομάδας.

Ο Βόλος πέτυχε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα επί ενός αντιπάλου που έχει τους ίδιους στόχους μ΄ αυτόν και μάλιστα μέσα στην έδρα του.

Βέβαια στο πρωτάθλημα που εξελίσσεται, βλέπουμε τις έδρες – ιδιαίτερα στις μικρομεσαίες ομάδες – να μην παίζουν μεγάλο ρόλο, από την στιγμή που κάθε ομάδα μπορεί να κάνει αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε έδρα!

Ο Βόλος πάντως πήρε μία νίκη ηρεμίας, που θα δώσει την ευκαιρία στον Σάββα Πουρσαϊτίδη να… μάθει τα ονόματα των παικτών του, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Δραμινός τεχνικός, αμέσως μετά την επιτυχία στο Περιστέρι.

Είναι αλήθεια ότι ο Πουρσαϊτίδης μπήκε ευθεία στα… βαθιά, με επιτυχία όμως.

Στα δύο ματς που έχει καθίσει στον Βολιώτικο πάγκο, έχει κερδίσει 4 πόντους, που ανέβασαν την ομάδα τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά. Ο Βόλος το είχε ανάγκη αυτό και στην συγκεκριμένη περίπτωση λειτούργησε ευεργετικά η αλλαγή προπονητή που αποφάσισε (και πολύ καλά έκανε) η διοίκηση της ΠΑΕ, βλέποντας απλά ότι η ομάδα είχε εγκλωβιστεί στις “ιδέες” του Ισπανού τεχνικού που δεν “έδεσε” με τον Βόλο.

Τώρα η Βολιώτικη ομάδα σαφώς ανεβασμένη από κάθε άποψη, βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον της στο πρωτάθλημα, που είναι πέρα από δύσκολο και απρόβλεπτο.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης θα έχει την χρυσή ευκαιρία να δουλέψει με τους παίκτες του, μέσα σε ένα θετικό κλίμα και είναι βέβαιο ότι αυτή η διακοπή θα λειτουργήσει ευεργετικά για τον Βόλο, που από την αρχή η διοίκησή του, είχε βάλει ψηλά τον πήχη.

Και αυτές τις υψηλές προσδοκίες της διοίκησης, να γράψουμε και των φίλων του ποδοσφαίρου της πόλης μας, που κάποια στιγμή πρέπει να “ξυπνήσουν” κι αυτοί, η ομάδα μπορεί να τις κάνει πραγματικότητα.

Οι δυνατότητες υπάρχουν και το μόνο βέβαιο είναι ότι μας περιμένει μία συναρπαστική συνέχεια…

Ας την απολαύσουμε.

Trending