Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Παρών ο Ατρόμητος στη μεγαλύτερη Γενική Συνέλευση της ECA που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα

Στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη Γενική Συνέλευση στα χρονικά της Ομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συλλόγων, με το «παρών» να δίνουν τα κορυφαία ηγετικά πρόσωπα του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Σε αυτό το μεγάλο ραντεβού ήταν και ο Ατρόμητος, με την Α’ Αντιπρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο, Κάτια Κοξένογλου να εκπροσωπεί την ομάδα μας και μάλιστα να είναι μεταξύ των ομιλητών απευθύνοντας χαιρετισμό στα προσκεκλημένα στελέχη, που με τη σειρά τους αντιπροσώπευσαν πάνω από 400 συλλόγους.

Παράλληλα, στη Γενική Συνέλευση παρευρέθησαν 100 ειδικοί προσκεκλημένοι, όπως πρώην ποδοσφαιριστές (Τιερί Ανρί, Μάικα Ρίτσαρντς), κορυφαίοι προπονητές (Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ) και πρόεδροι Ομοσπονδιών.

Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο πρόεδρος της ECA και της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ – Κελαϊφί, ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάνταρ Τσέφεριν, ενώ εκπροσώπηση υπήρξε και από την ελληνική κυβέρνηση, με τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Ιωάννη Βρούτση, να δίνει από την πλευρά του το δικό του στίγμα αναφορικά με τη σχέση της πολιτείας με το ποδόσφαιρο.//ΑΦ

Περισσότερα

Click to comment

Trending