Connect with us
Advertisement

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Πήρε το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Απόλλωνας

Το πρώτο οκτάλεπτο ξεκίνησε με γκολ των γηπεδούχων, 1-0, με τον Ντέλιτς να ισοφαρίζει για τον “Δικέφαλο” σε 1-1. Στο τελευταίο δίλεπτο του πρώτου οκταλέπτου, οι δύο ομάδες βρήκαν δύο τέρματα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1. 

Το δεύτερο οκτάλεπτο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν από ένα τέρμα. Ο Απόλλων έκανε το 4-1, με τον Κόουπμαν να απαντά για το 4-2. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» με 2-0 σερί αύξησε την διαφορά, 6-2, ωστόσο ο “Δικέφαλος” με γκολ των Τσολακούδη και Καρατζά, μείωσε στα δύο τέρματα, διαμορφώνοντας το τελικό για το πρώτο ημίχρονο, 6-4. 

Στο τρίτο οκτάλεπτο, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με 2-0 σερί, 8-4, με τον Μπιτσάκο να μειώνει, 8-5. Από ένα τέρμα επιφύλασσε η συνέχεια για κάθε ομάδα, με τον Απόλλωνα να κάνει το 9-5, και τον Μπιτσάκο να μειώνει και πάλι, 9-6. Με γκολ 22″ πριν το τέλος, ο Απόλλων έκανε το 10-6, σκορ τελικό για το τρίτο οκτάλεπτο. 

Το τέταρτο οκτάλεπτο ξεκίνησε με γκολ από τον ΠΑΟΚ, το οποίο πέτυχε ο Μπιτσάκος, 10-7. Ο Απόλλων αύξησε την διαφορά, 11-7, ωστόσο με δύο γκολ από τους Κεχαλάρη και Μυρίλο, ο “Δικέφαλος” μείωσε αισθητά, τέσσερα λεπτά πριν το τέλος, 11-9. Στην τελική ευθεία, οι «ασπρόμαυροι» δεν μπόρεσαν να κάνουν το κάτι παραπάνω, ώστε να μεταφέρουν το άγχος στους γηπεδούχους, και ένα 3-0 σερί από τον Απόλλωνα διαμόρφωσε το τελικό 14-9.//Π.

Περισσότερα

Click to comment

Trending