Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Κορυφαίος ο Δημήτρης Μεταξάς στην Εθνική

Στον πάγκο ο Ασλανίδης στο 1-1 με την Λευκορωσία για τα προκριματικά του  EURO 2025

Στην πρεμιέρα της στην προκριματική φάση του EURO U21 2025, η Εθνική Ελπίδων με κορυφαίο τον Δημήτρη Μεταξά, που έπαιξε σε όλο το ματς, παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην αντίστοιχη της Λευκορωσίας στο “Απόστολος Νικολαΐδης”.

Ο Χρήστος Τζόλης το “ελληνικό” γκολ και όπως τονίσαμε, ο άσος του Βόλου Δημήτρης Μεταξάς, έπαιξε σε όλο τον αγώνα και μάλιστα ήταν από τους κορυφαίους, αν όχι ο κορυφαίος της Εθνικής μας!

Ατελείωτα χιλιόμετρα, συνεχόμενη πίεση στους αντιπάλους και καίριες επεμβάσεις, ήταν τα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του, στον σημερινό αγώνα της Εθνικής μας…

Ο Ασλανίδης ήταν στον Ελληνικό πάγκο, όμως δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Νίκο Παπαδόπουλο.

Το παιχνίδι

Οι Λευκορώσοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι αλλά το σουτ του Καρπίσκι βρήκε το δοκάρι του Τζολάκη στο 7΄. Η Εθνική όμως ήταν πιο αποτελεσματική και μετέτρεψε σε γκολ την δική της πρώτη κλασσική ευκαιρία στο 11΄: ο Σουρλής πέρασε την ασίστ στον Τζόλη που με μονοκόμματο σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για την Ελλάδα.

Στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου η Λευκορωσία ισοφάρισε με κεφαλιά του κεντρικού αμυντικού της Κάζαραμπ, που αξιοποίησε τη σέντρα ακριβείας του Ζίνοβιτς..

Ελλάδα: Τζολάκης, Τουρκοχωρίτης (56΄ Ζούγλης), Κίτσος, Παναγιώτου, Μεταξάς, Κουρφαλίδης (68΄ Τζαβίδας), Τζόλης, Κρυπαράκος (56΄ Κατσουλίδης), Σουρλής (80΄ Λιάτσος), Κοσίδης (56΄ Νιάρχος), Χρυσόπουλος.

Λευκορωσία: Κοζάκεβιτς, Σκίμπσκι, Κάζαραμπ, Γιακούσεβιτς, Κάλινιν, Ντουσέοβσκι (85΄ Κουζνέτσοβ), Ντεμτσένκο (52΄ Κοβάλεβιτς), Ζίνοβιτς, Καρπίτσκι (64΄ Ρόβντο), Μπαρκούσκι (64΄ Λατίκοβ), Ρίλατς.

Η γκολάρα του Τζόλη δεν γλίτωσε την Εθνική Ελπίδων από την γκέλα κόντρα στην Λευκορωσία

Trending