Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Μέσα ο Μπράμπετς και αναμονή για τους διεθνείς

 

Η προετοιμασία του Άρη συνεχίζεται με τον Τσέχο αμυντικό να συμμετέχει σε μεγάλο μέρος της προπόνησης των “κιτρινόμαυρων”, ενώ ο Τόλης Τερζής περιμένει τους ποδοσφαιριστές του που αγωνίστηκαν με τις εθνικές τους ομάδες. 

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του επερχόμενου αγώνα με τον Ολυμπιακό (02/04, 21:00) στο “Γ.Καραϊσκάκης” για την δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Τόλης Τερζής είδε τον Γιάκουμπ Μπράμπετς να συμμετέχει σε μεγάλο μέρος της προπόνησης, ενώ αναμένει την επιστροφή των διεθνών παικτών του. Συγκεκριμένα, οι Καμαρά, Μαζικού, Πάλμα και Ενκουλού… πατούν Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Παρασκευής (31/03). //

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης:

«Στο Κλεάνθης Βικελίδης προπονήθηκαν το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραïσκάκης» (02/04, 21:00), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Το σημερινό πρόγραμμα, στο οποίο συμμετείχε ο Γιακούμπ Μπράμπετς, περιλάμβανε ενεργοποίηση, τακτική και παιχνίδι μικρού χώρου.

Οι Λουίς Πάλμα, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Νικολάς Ενκουλού και Μπράντλεϊ Μαζικού, που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους, αναμένεται να επιστρέψουν σταδιακά μέχρι αύριο το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη.

Αύριο, Παρασκευή, η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου».

Περισσότερα

Click to comment

Trending