Connect with us
Advertisement

Uncategorized

Εικόνες λεηλασίας και ντροπής στο Πανθεσσαλικό

Τον τελικό Κυπέλλου φοβόμασταν από Βολιώτες “φιλάθλους” ήρθε το κακό!!!

Αυτή είναι η ποδοσφαιρική κουλτούρα κάποιων “νταήδων”, που βλέπουν από τον δικό τους μικρόκοσμο το ποδόσφαιρο, με την δικό τους ελεεινό και απεχθές τρόπο.

Θαυμάστε εικόνες ντροπής, εικόνες αίσχους, εικόνες λεηλασίας της δικής μας περιουσίας, των πολιτών του Βόλου… Όλα αυτά (τα αίσχη) σε παιχνίδι Β΄ Εθνικής κατηγορίας, αν είναι δυνατόν!!

Κι ενώ ο Δήμαρχος της πόλης μας Αχιλλέας Μπέος είπε όχι στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός της χώρας για να προστατέψει την πόλη μας, αλλά και το Πανθεσσαλικό παλάτι μας, ήρθε ο αγώνας της Νίκης με την ΑΕΛ να το καταστρέψει!!!

Νίκη και Αστυνομία, φάνηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, δεν μπόρεσαν να διασφαλίσουν την διεξαγωγή μιας αναμέτρησης Β΄ Εθνικής!!!

Τα ερωτήματα πολλά, με πρώτο γιατί και πως μπήκαν στο Πανθεσσαλικό φίλοι της ΑΕΛ, από την στιγμή που από το ματς του α΄ γύρου το Αλκαζάρ, οι δύο ΠΑΕ είχαν συμφωνήσει στην παρουσία φιλάθλων μόνο της γηπεδούχου ομάδας.

Τι άλλαξε σήμερα και είδαμε κόσμο από την Λάρισα;

Οι άνθρωποι της Νίκης και η Αστυνομία, πιάστηκαν στον ύπνο;

Ποια η αντίδρασή τους;

Προφανώς και όλα τα άφησαν στην… τύχη!

Και από τύχη, δεν θρηνήσαμε – ευτυχώς – θύματα!

Δείτε εικόνες ντροπής από το Πανθεσσαλικό, αμέσως μετά τις ασχήμιες από ανθρώπους που πρέπει το ποδόσφαιρο και οι ίδιες οι ομάδες να τους αποβάλουν μια για πάντα…

Trending