Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Κούδας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ: «Λέμε ότι ψάχνουμε “10αρι” και δεν βλέπουμε τα δικά μας παιδιά» (audio)

 

Ο «Μεγαλέξανδρος» του ελληνικού ποδοσφαίρου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Το Κατά Ιωάννου Ευαγγέλιο” και μίλησε στον Βαγγέλη Ιωάννου, για τον Γιάννη Κωνσταντέλια, την πορεία του ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

O Γιώργος Κούδας τόνισε πως «λέμε ότι ψάχνουμε δεκάρι και δεν βλέπουμε τα δικά μας τα παιδιά», αναφέρθηκε στην περίπτωση του Κωνσταντέλια και επισήμανε το τι πρέπει να κάνει για να εξελιχθεί ενώ εξήγησε και την δήλωση που είχε κάνει μερικές ημέρες νωρίτερα για τον 19χρονο, όταν είχε πει: «Η πάσα του με ανατριχιάζει, την βλέπω και μου θυμίζει εμένα, είναι πάσα που χρειάζεται να ξέρεις τριγωνομετρία».

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στην προσπάθεια του Ραζβάν Λουτσέσκου και μίλησε για τους “προπονητές της εξέδρας”, θυμήθηκε ιστορίες την επταετία 1963-1970.

Ο πρώην μέσος, μίλησε για τις αποτυχίες σε μεταγραφές ξένων παικτών και τόνισε πως πρέπει να υπάρχει εναρμόνιση στο πλάνο Λουτσέσκου- Μπότο. Μίλησε για τα νέα παιδιά τα οποία έχουν πάρει ευκαιρίες και για την δουλειά που πρέπει να γίνει.

Ο Γιώργος Κούδας τόνισε πως αν δεν αποχωρούσε ο Ρουμάνος από την τεχνική ηγεσία, ο ΠΑΟΚ θα έπαιζε νωρίτερα το ποδόσφαιρο που παίζει αυτή τη στιγμή και επισήμανε τα κοινά χαρακτηριστικά της τωρινής ομάδας, με εκείνη της δικιάς τους εποχής.//

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη στο παρακάτω ηχητικό απόσπασμα:

Περισσότερα

Click to comment

Trending