Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μποζιονέλος προγνωστικά | Τρεις δυάδες ως 3.43, δύο μονά ως 2.87

Μποζιονέλος προγνωστικά

Παιχνίδι με δύο μονά (κάρτα στο 2.87, φάουλ στο 1.93) και τρεις δυάδες έως 3.43 από τον #nbozionelos

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Πού με βρίσκεις

Μποζιονέλος προγνωστικά. Με ακούτε και στον Libero 107,4 FM – καθημερινές λίγο μετά τις 18:00 στους Κωνσταντίνο Παπαδομανωλάκη και Ντίνο Ιγνατίου και τα Σαββατοκύριακα λίγο μετά τις 15:00 στους Γιώργο Μπαϊράμη και Δημήτρη Δανακτσή.

Τα προγνωστικά ανεβαίνουν και στο προσωπικό μου Τelegram όπου κουβεντιάζουμε για στοίχημα και ό,τι άλλο κινείται.

Πατώντας εδώ μπορείτε να με βρείτε σε όλα μου τα social! Instagram, TikTok, Youtube, chat FB group και άλλα!

Απολογισμός

Δεύτερη κακή ημέρα στο… σεντόνι. Η δυάδα πάλι πλήρωσε μισή (1.42 αντί 2.16 αφού δεν μπήκε τρίτο γκολ στη Μαδρίτη…), Βινίσιους και Ζιρού δεν σκόραραν, ο Γκάλαχερ μπήκε αλλαγή στο 75’ (πού να προλάβει να δεχθεί κάρτα…) και ο Κρούνιτς δεν «κιτρινίστηκε».

Επιλογές και ανάλυση

  • Φέγενορτ – Ρόμα: η άμυνα-μπετό του Ζοσέ Μουρίνιο ενάντια σε μια ομάδα που σκοράρει μετά ευκολίας. Μπερδεμένο, αν και βλέπω πρόκριση Ρόμα – την έχω και στα μακροχρόνια για τελικό. Σε ειδικό το πήγα, μετά των πιο άτακτων Μαντσίνι και Ιμπάνιες κράτησα τον δεύτερο.
  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σεβίλλη: αστεία χαμηλά ο άσος, άγνωστο αν παίξει (και αν ναι, σε τι κατάσταση θα είναι) ο Ράσφορντ, plus ζητούμενο ένα γκολ της Σεβίλλης. Το έχει λόγω παραστάσεων στην Ευρώπη, κάτι σε 2-1 μου κάνει το ματς.
  • Λεχ Πόσναν – Φιορεντίνα: για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε προημιτελικά οι Πολωνοί, έπεσαν βέβαια πάνω στην Τζουργκάρντεν στον προηγούμενο γύρο. Πολύ χαμηλά το διπλό για τέτοιας δυσκολίας αγώνα για τους «βιόλα» που τρέχουν αήττητο σερί 12 αγώνων (10-2-0) σε όλες τις διοργανώσεις, αν και έχασαν την επίδοση των 10 διαδοχικών νικών, θα ήταν ρεκόρ στην ιστορία τους (με το 1-1 με τη Σπέτσια). Σε ματς που περιμένω η Φιορεντίνα να έχει την κατοχή, και τη Λεχ τελευταία να κάνει πάνω από 13-14 φάουλ, μια χαρά το line στα 10,5. 
  • Γάνδη – Γουέστ Χαμ: οι Βέλγοι απέκλεισαν την Μπασάκσεχιρ, είναι αήττητοι στα τελευταία επτά επίσημα και βρίσκουν εύκολα το γκολ πλέον χάρη στον Νιγηριανό Ορμπαν. Η Γουέστ Χαμ είναι η μόνη ομάδα στην Ευρώπη με μόνο νίκες (10/10!) αλλά τελευταία δεν είναι καλά, με διαρκή αμυντικά λάθη. Ματς για γκολ.
  • Γιουβέντους – Σπόρτινγκ Λισσαβώνας: το Europa φαντάζει ως η μοναδική διέξοδος για τους ομίλους του Champions League για τη Γιούβε, που είναι σοβαρή στην Ευρώπη. Η Σπόρτινγκ έκανε την έκπληξη στον προηγούμενο γύρο αποκλείοντας την Άρσεναλ και το ζητούμενο είναι να σκοράρει, η άμυνα των Ιταλών όμως είναι καλή. Άσος, απλά.
  • Λέβερκουζεν – Ουνιόν Σαν Ζιλουά: είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Γερμανίας με επτά σερί νίκες και οκτώ στα τελευταία εννέα επίσημα (8-1-0). Σημείωσε γκολ επί 12 σερί επίσημα ματς, στα 11 εξ αυτών έβαλε από 2+. Η Ουνιόν απέκλεισε την… Ουνιόν, του Βερολίνου αλλά τα θαύματα τελειώνουν. Σκέτο άσος. 
  • Αντερλεχτ – Αλκμααρ: απέκλεισε τη Βιγιαρεάλ, είναι αήττητη στα τελευταία έξι ευρωπαϊκά, πλην όμως η Αντερλεχτ παραμένει σε μέτρια σεζόν εντός συνόρων. Αρέσκεται να παίζει στην κόντρα και κακώς είναι αουτσάιντερ απόψε στις Βρυξέλλες, ενάντια σε μια ΑΖ που απέκλεισε τη Λάτσιο κι έχει υψηλές βλέψεις. Από 1-1 θαρρώ ότι ξεκινά. 

Τι άφησα εκτός παιχνιδιού

  • Στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σεβίλλη το να δεχθεί κάρτα ο Κασεμίρο κυκλοφορεί στο 2.65
  • Στο Βασιλεία – Νις αμφότερες σκοράρουν μετά ευκολίας στα φετινά τους ευρωπαϊκά, ούτε συζήτηση για το πετσοκομμένο 2.10 του διπλού αλλά θα συζητούσα το ασιατικό +0,25 των Ελβετών στο 2.10

Live betting

Και μη ξεχνάτε το live betting του koubanezos.gr μέσω Telegram!

Κάρτα
19:45

Φέγενορτ – Ρόμα

Να δεχθεί κάρτα ο Ιμπάνιες

2.87
BET: 5 units
Ειδικό
19:45

Λεχ Πόσναν – Φιορεντίνα

Λεχ Πόσναν over 10,5 φάουλ

1.93
BET: 12 units
Δυάδα απόδοσης 2.40
19:45

Γάνδη – Γουέστ Χαμ

Goal/goal ή over 2,5

1.65
22:00

Λέβερκουζεν – Ουνιόν Σαν Ζιλουά

Goal/goal ή over 2,5

1.45
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 3.43
19:45

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σεβίλλη

Σεβίλλη over 0,5

1.81
22:00

Γιουβέντους – Σπόρτινγκ Λισσαβώνας

1

1.90
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.60
22:00

Λέβερκουζεν – Ουνιόν Σαν Ζιλουά

1

1.55
22:00

Αντερλεχτ – Αλκμααρ

Over 2 AH

1.68
BET: 12 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending