Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Βόλεϊ και ΝΒΑ μέχρι 60.00!

Βόλεϊ και ΝΒΑ μέχρι 60.00!

Αγαπητοί φίλοι με προγνωστικά βόλεϊ και μακροχρόνια μπάσκετ θα ασχοληθούμε σήμερα, γιατί όχι;

Για το double η ΑΕΚ

Ώρα ημιτελικών στην Α1 γυναικών, με δύο μεγάλα ζευγάρια.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό, ερχόμενος από μέτριες εμφανίσεις στους προημιτελικούς με τον Άρη. Ο Φενόλιο, όπως ο ίδιος παραδέχτηκε, τα χρειάστηκε απέναντι στον Άρη.  Είδαμε tie break και στα δύο παιχνίδια, για να προκριθεί ο ΠΑΟΚ από την σειρά. Οι γηπεδούχοι έχουν πολλές και σημαντικές απουσίες το τελευταίο διάστημα, που δικαιολογούν ως ένα βαθμό τις κακές εμφανίσεις.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη δεν ήταν καλός όλη την χρονιά, άλλα δεν μπορούμε να τον υποτιμήσουμε. Αυτή η ομάδα χάρισε στο ελληνικό βόλεϊ μεγάλες χαρές τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη.

Κάποιες από τις φοβερές αθλήτριες αυτής της φουρνιάς είναι ακόμη εδώ, οπότε η… καρδιά του πρωταθλητή χτυπάει ακόμα στον οργανισμό.

Φέτος όμως πρωταθλήτρια θα στεφτεί η ΑΕΚ της καρδιάς!

Η Ένωση διαθέτει παίκτριες που δεν μπορούν να τις σταματήσουν τα ελληνικά μπλοκ, οπότε θα πάει μέχρι το τέλος με όπλο την επίθεση.

Η ώρα του Λέοναρντ, είναι πάντα τα play off

Οι πρώτες σειρές του NBA ξεκινήσαν με μεγάλο ενδιαφέρον και πολλά break σε έδρες. Αυτό κάνει δύσκολα τα προγνωστικά. Ξεχώρισαν όμως κάποιες ομάδες και παίκτες, που φαίνεται ότι θα πρωταγωνιστήσουν. Όπως οι Σακραμέντο Κίνγκς που έκαναν το 2-0 απέναντι στους πρωταθλητές Γουόριορς, που δύσκολα θα ανατρέψουν και αυτή την σειρά.

Την παράσταση στα play off όμως κλέβει για άλλη μια φορά, ο παικταράς Κάουι Λέοναρντ. Ένας  αγαπημένος  παίκτης, φτιαγμένος για τα μεγάλα παιχνίδια, μπορεί να οδηγήσει τους Κλίπερς στους τελικούς. Κάτι χρωστάει στον εαυτό της αυτή η ομάδα.

Δ

Click to comment

Trending